Archer Nation съпорт на Annihilator в София


Archer Nation съпорт на Annihilator в София

3294

Младото метъл трио Archer Nation, съчетаващо новите тенденции в тежката музика с най-доброто от хеви метъл класиката, ще открие за траш/метъл машината Annihilator в София, известиха организаторите на събитието Loud Concerts.
Както MySound.bg вече огласи, пренасроченият концерт ще се състои в клуб Joy Station от 20.00 ч. тази неделя, 17 ноември. Българските фенове ще чуят както множество незабравими резачки от 35-годишната история на бандата, така и парчета от предстоящия албум, чиято премиера се очаква през януари. Archer Nation е съпорт на Jeff Waters и компания по време на натоварената им европейска обиколка.  Билетите за шоуто на Annihilator у нас са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна -  магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи" и "Технополис". Съществува и опцията Eventim Print at Home, която дава възможност закупеният електронен билет да се отпечата вкъщи. Цената на билет е 40 лева, а в деня на концерта - 50 лева. 
В Joy Station няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства. Всички зрители под 18 години трябва да са със закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Тя може да бъде свалена от сайта www.loudconcerts.com или от тук.  Документът, който може да бъде получен и от охраната на входа, трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички