Избират финалисти в първия полуфинал на България търси талант


Избират финалисти в първия полуфинал на България търси талант

3998

Зрителите на bTV ще проследят първия грандиозен полуфинал на "България търси талант" на живо от 20.00 ч. тази неделя.

В рамките на два часа и половина на най-голямата сцена в страната за място на финала и наградата от 50 000 лева ще се борят хора с неочаквани и впечатляващи дарования. Те заслужиха позитивната оценка на Катето Евро, Ицо Хазарта, Любен Дилов-син и Славена Вътова в огромната конкуренция на стотици талантливи претенденти с различни необикновени таланти. А за успеха им напред думата вече ще имат зрителите, които ще могат да гласуват за своите фаворити и да ги приближат с още една крачка към победата.

В предстоящите три полуфинала всеки ще може да подкрепи любимия си изпълнител или формация с есемес на отворените телефонни линии по време на цялото живо предаване. Участникът с най-много събрани гласове от всеки спектакъл ще отиде директно на финал. Вторият участник от всеки полуфинал, който ще се класира за последната битка на дарованията, ще бъде или вторият, или третият по зрителски вот. Между тях двамата ще избере журито.

На 8 декември след трите полуфинала на живо, на които зрителите ще гласуват с есемеси, а журито - от сцената, всички отпаднали полуфиналисти ще получат още един шанс да се борят за наградата от 50 000 лева и звездната титла. В секцията "Спаси талант" на talant.btv.bg всички фенове ще имат 24 часа, за да гласуват за своя фаворит и да го върнат в играта. Събралият най-много гласове в онлайн вота също ще отиде на големия финал, за да премери възможностите си с най-добрите от най-добрите.

Кои ще бъдат първите, които ще се опитат да докажат, че заслужават победата в "България търси талант" и кои ще се окажат любимците на публиката, ще стане ясно в ефира на bTV тази неделя.

Интервюта с най-любопитните дарования от шоуто може да чуете в рубриката "N-Joy Talent" по радио N-Joy от 15.00 часа всяка сряда.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички