The Brand New Heavies ден по-рано в София за 3-часова репетиция


The Brand New Heavies ден по-рано в София за 3-часова репетиция

3544

Както MySound.bg вече съобщи, ейсид джаз бандата The Brand New Heavies (TBNH) ще свири в Sofia Live Club от 20.00 ч. на 24 януари.  

Концертът е част от турнето The Funk Is Back, посветено на 30-годишнината от създаването на формацията. Българските фенове на именитата група ще чуят на живо най-големите ѝ хитове и песни от нейния едноименен албум, който излезе само преди няколко месеца.

Според организаторите, музикантите са изключително взискателни по отношение на условията за репетиции. Британците са настояли времето им за звукови проби да е не по-малко от 3 часа и внимателно са синхронизирали всеки един детайл по осветлението и озвучаването с българската страна.

У нас The Brand New Heavies идват с Анджела Ричи - певица с харизматично присъствие и невероятен талант да интерпретира джаз и фънк по адекватен за 21 век начин. През годините съставът на формацията се променя, но нейното ядро остават композиторите Саймън Бартоломю (на снимката) и Андрю Леви. Музиката, която създават, вдъхновява поколение успешни изпълнители, сред които Jamiroquai, D’Angelo, Ерика Баду и суперпродуцента Марк Ронсън. 15 от хитовете TBNH достигат челните места на британските и американските класации, а албумите им са с платинен статус по продажби. Сред най-обичаните песни на The Brand New Heavies са "Dream On Dreamer", "Sometimes", "You’ve Got A Friend", "Apparently Nothing", "Shelter" и "Never Stop", които прозвучат и на живо във вечерта на 24 януари.

Тромбонистът Божидар Василев (TromBobby), фронтмен на SouthWick, и DJ Marten ще подкрепят англичаните.

Билетите за концерта на The Brand New Heavies в Sofia Live Club са лимитирано количество и се продават в мрежата на "Ивентим".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички