Графа, Камелия, Михаела и Иван Лечев отново в Гласът на България


Графа, Камелия, Михаела и Иван Лечев отново в Гласът на България

3837

Музикалното шоу "Гласът на България" се завръща  с нови изненади на всички платформи на bTV Media Group от 20.00 часа на 23 февруари. Освен още по-вълнуващи музикални моменти и истории, новият сезон ще предложи на зрителите и възможност за по-активно участие в развитието на състезанието. Забавни, емоционални и подкрепящи, треньорите в 7-ия сезон на музикалното шоу са готови отново да се впуснат в търсене на най-добрия глас на България в ефира на bTV всяка неделя вечер от 20.00 часа. Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев за поредна година ще се борят за короната, доказвайки своите професионални умения и нюх за откриване и налагане на изпълнители. Камелия и Михаела влизат още по-целеустремени в надпреварата. Те са твърдо решени да обърнат играта в седмия сезон и най-после победителят в шоуто да е глас от отбора на някоя от двете дами. Най-драматична и оспорвана се очаква да бъде надпреварата между Графа и Камелия. Двамата са подготвили арсенал от тактики, с които да постигнат своите цели – той, за да защити титлата си, а тя – за да грабне короната, която миналия сезон ѝ се изплъзна. "Очаквам го с трепет. Със сигурност ще бъде поредният силен сезон на шоуто с много талантливи участници. Нямам търпение", заяви Графа, който ще седне на въртящия се стол в шоуто за 4 пореден път. Той вече има една титла от "Гласът на България", след като в предишния сезон победител стана Атанас Каталиев от неговия отбор и така отне титлата от Иван Лечев.  По време на първия етап от шоуто - кастингите на тъмно, отново важна роля имат и допълнителните блок бутони. Всеки от треньорите има право само веднъж да блокира колегите си и така да ги лиши от възможността да спечелят желан участник за своя отбор. Напрежението за менторите ще бъде още по-голямо, тъй като само един от тях ще има възможност да блокира колегите си по време на изпълнение.  На новата сцена на "Гласът на България" ще излязат и водещите на шоуто – Pavell & Venci Venc’. Зрителите ще могат да ги видят и в обновения бекстейдж, където участниците и техните близки ще споделят своите емоции и където ще се разкриват още любопитни моменти от формата, представени от новия V Reporter на шоуто. Летвата за голямата награда от 50 000 лева и титлата "Глас на България" се вдига много високо с всяко следващо издание. Изминалите три сезона поставиха началото на сериозна тенденция все повече кандидати да си акомпанират сами на музикален инструмент, да залагат в представянето си на балканската музика, а около 1/3 от изпълненията да са на български език. Освен сериозните си гласови възможности, в седмия сезон участниците ще представят оригинални версии на най-актуалните световни хитове за последната година, както и собствени авторски песни. Сезон 2020 на музикалното шоу ще представи на зрителите "новата вълна" в музиката, поднесена от млади и талантливи изпълнителни, чиято средна възраст е 20 години.
 Хора с различен личен и професионален профил ще се обединят отново около любовта към музиката, за да поднесат на зрителите на bTV страхотно шоу и разнообразие. Сред мотивите за участие на голяма част от кандидатите са емоциите в шоуто, както и последвалото развитие на редица участници, изявили са на сцената в шоуто. Сред изпълнителите в сезон 2020 има дама, вдъхновена от финалиста Кирил ХаджиевТино, която се завръща в България, за да участва в шоуто, беквокал на едни от най-известните български изпълнители, който мечтае светлините на прожекторите да са за него, българин, отказал да се качи на сцената на The Voice UK, за да бъде част от "Гласът на България", няколко носители на международно признание в музиката и много други.
 Стотици кандидати от най-различни възрастови групи се записаха за предварителните прослушвания в София, Пловдив, Плевен, Варна и през общността на "Гласът на България" във Viber. Най-добрите от тях ще се явят на кастингите на тъмно, за да се борят за едно от 48-те места и да попаднат в желания от тях отбор. Тази година в шоуто ще има много силно чуждестранно присъствие, най-вече отсъседна Македония.  Сред мъжете има представители на Еквадор, САЩ и Доминикана, Украйна, Бразилия, Франция, а сред жените - Италия, Англия, Русия, Украйна, Гърция и Норвегия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички