Спечели пропуск за шоуто на Белослава, Mind Trips и Soul Weapons


Спечели пропуск за шоуто на Белослава, Mind Trips и Soul Weapons

4388

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път е за събитието "Saturday Night Live Sessions", което ще съберe три изключителни диви в зала 3 на НДК на 8 февруари. Трима от вас получават получават уникалния шанс да се сдобият с пропуск за изкушаващата вечер. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой даунтемпо и дийп хаус проект събира Десислава Андонова (a.k.a. DJ Desy) и Белослава през 2011 година?

Крайният срок е 13.00 часа на 6 февруари, четвъртък.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/SNLS

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Успех на всички!* Късметлиите ще бъдат уведомени как и кога ще могат да получат наградата си.
 Силното вокално присъствие на Белослава, Алекс Раева и Деси (вляво на снимката) ще бъде подплатено от едни от най-добрите български музиканти. Качествен чил аут, елегантен джаз, фънк, трип-хоп, брейк бийт и чувствен соул ще звучат в музикалната сесия с 3 уникални сета.
 
Първият е на проекта Soul Weapons Sound System (Desy & Vagabond). Харизматичната певица е позната на публиката като глас на легендарната група Phuture Shock и 1/3 от триото Sentimental Swingers, а Vagabond е диджей, продуцент и музикант. Представянето им съчетава авторски парчета и ремикси на Phuture Shock и Sentimental Swingers под формата на диджейски лайв vinyl сет с вокали, перкусии и електронни модули.
 
Следва гигът на Mind Trips. Музикатните са истински новатори, които създават клубен джаз, като съчетават модерни дръм-ен-бейс и трип-хоп елементи. Те ще излязат в състав: Алекс Раева, Aлександър Георгиев, Бурян Маслев, Владимир Митин, Панайот Ангелов, Стефан Цеков и Ясмин Исинов. Формацията ще представи най-доброто от трите си студийни албума, последният от които - "My", излезе през 2018 с вокалите на Алекс Раева.
 
За финал Белослава и нейните музиканти обещават разтапяща комбинация от джаз, соул и нежно ар-ен-би. Певицата с чувствен глас ще излезе на сцената с Антони Рикев, Атанас Славчев, Николай Данев и Елена Кокорска. В репертоара ще прозвучат обичани нейни песни и парчета от новия ѝ албум, който ще излезе до месеци.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички