Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Илон Мъск нагази в електронната музика, записа денс парче


Илон Мъск нагази в електронната музика, записа денс парче

2882

Изпълнителният директор на автомобилния производител Tesla и космическата компания SpaceX Илон Мъск записа още едно парче - "Don't Doubt 'ur Vibe".

4-минутният сингъл, който е жанра електронен денс (EDM), може да се чуе в Soundcloud. Дръзкият канадско-американски предприемач се похвали в Twitter, че той е и автор на текста, като публикува в социалната мрежа снимки от творческия процес в звукозаписното студио на компанията Еmо G Records, която основа миналата година.

Посланието се изчерпва с две фрази - "don’t doubt your vibe" и "because it's true" ("Не се съмнявай в своите емоции, защото това е истината"). Освен това Мъск сам изпълнява вокалната част. Милиардерът дори прие артистичния псевдоним E "D" М, с който подписа изпълнението.

На 1 април 2019 година бизнес магнатът дебютира в музиката с рап парче, посветено на горилата Харамбе, която бе убита погрешка в зоопарк в Синсинати, припомня Би Би Си.

Междувременно стана ясно, че приятелката на инженера - певицата Граймс, кара тежка бременност и не се чувства готова да стане майка. Новината, че 31-годишната ембиънт и дрийм поп вокалистка и художничка от Канада (вдясно на снимката) носи шестото дете на Мъск, взриви интернет, като коментарите са разнопосочни: някои потребители се изказват негативно, а други прогнозират в постовете си, че нероденото още бебе може или да спаси човечеството, или да унищожи напълно света, когато порасне. Граймс разкри, че е имала усложнения през първия триместър на бременността, но без да уточнява детайли. Тя сподели постове за състоянието си в Instagram, признавайки, че изобщо не е подготвена за бременността, като дори я нарича "изпитание". "Не знам дали бременността е толкова дискутирана, колкото трябва да бъде. Просто не разбрах в какво се забърквам. Макар да е тежко, имам страхотни творчески идеи", написа вокалистката в последната си публикация. Ексцентричната музикантка призова своите последователки да споделят опит с бременносттите си, подчертавайки, че разглежда възможността да стане майка като "да бе, защо не, ха-ха-ха".

Илон Мъск и Клер Елиза Бушър, по-известна само като Граймс, имат връзка от май 2018 г. И докато така популярният икономист и инвеститор е опитен родител с петте си деца от своята първа съпруга, Граймс няма хал-хабер от сменяне на памперси. "По дяволите, децата са кошмарни същества", каза певицата пред списание "Интервю".

Нейният пети студиен - и втори концептуален, албум "Miss Anthropocene" се очаква в каталога на 4AD през февруари.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички