Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Ицо Хазарта отвя конкуренцията на 359 Hip Hop Awards 2020


Ицо Хазарта отвя конкуренцията на 359 Hip Hop Awards 2020

3891

Ицо Хазарта е големият победител на 359 Hip Hop Awards 2020.

Основателят на Ъпсурт си тръгна от церемонията с 5 награди от всички пет номинации -  за Рапър на годината, за Албум на годината, за Песен на годината, за Най-добра хип-хоп колаборация с Homelesz ("Имам човек") и за Най-добър видеоклип ("Мейнстрийм").

Както MySound.bg вече съобщи, галата за 8-те годишни хип-хоп награди се състоя в зала EFE на хотел "Маринела" на 6 февруари.

Remi Toin & The International Dance Academy 360 откриха вечерта с денс пърформънс, а градусът се вдигна до небето със 100 Kila и компания, които дадоха старт на 359 Hip Hop Awards 2020. Сцената се разтресе с излизането на водещите Yoko и Wosh MC. Изпълнителите от емблематичната група The Top Stoppers се справиха перфектно със задачата си да поддържат настроението. Двамата бяха облечени в екстравагантни тоалети от WOLM и NV Boutique. MC на 2019-та Secta, победителката в категория Дебют - Дара Екимова, Masurski & Coco и невероятните Ъпсурт и Homelesz изпълниха любими хитове. Взривяващо шоу направиха The Top Stoppers и самите водещи, които, без да си поемат дъх, продължиха да водят от сцената.

Ицо Хазарта получи статуетката за Албум на годината ("Неправилен рап) лично от PR-а на събитието и хотел "Маринела" Ангелина Ангелова. С награди с награди си тръгнаха и E.C.C.C., The Gаme & Won-G F*ck You - за Най-добър видеоклип (ъндърграунд), VenZy - за Най-добър ар-ен-би артист, Gr!ngod - за Най-добър трап артист/група, Scar - за Ъндърграунд артист от улицата, Валери Милев - за Най-добър режисьор, Бате Пешо - за Най-добър бийтмейкър ("Мейнстрийм"), Pez - за Най-добър бийтмейкър (ъндърграунд) и не на последно място СкандаУ - за Най-добра група и за Фестивал/турне на годината. Носителят на 6 титли Рапър на годината 100 Kila се прибра с приз за Моден идол за поредна година и Специална награда за цялостен принос към българската хип-хоп сцена. Гери-Никол с подобаващата си бляскава визия отнесе статуетка за Моден идол и ар-ен-би артист (жена). Собственикът и основател на 359 Hip Hop TV и 359 Hip Hop Awards Мария Бонева зарадва всички гости с новината, че от 2020 година българската хип-хоп телевизия се завръща в ефир и е подготвила разтърсващи музикални проекти.

Сред гостите бяха NDOE, Елена Брусарска, Светлин Къслев - с поредна награда за Хитмейкър на годината, моделите Велина Узунова и Евелин Малезанова, Любен Дилов-син, модната икона Илияна Алипиева в бляскав аутфит, Цвети Разложка, Елизабет Методиева и целият екип на "Папараци", Мирон, Гери-Никол бе в компанията на "Мис Плеймейт" Жанета Осипова, Денис Касъмов, Стилист на годината Стоян Апостолов - Стоянски, Борислав Сапунджиев - Урсула, дизайнерът Гергана Петрова и много други представители на модния и хип-хоп елит.

Цялата церемония на 359 Hip Hop Awards 2020 ще бъде излъчена по Vivacom Arena от 20.00 часа на 14 февруари.

Всички победители - на:

https://www.359awards.com/pobediteli-2020

Снимка:  359 Hip Hop Awards

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички