12 милиона ръкопляскаха на David Guetta, който събра $ 700,000


12 милиона ръкопляскаха на David Guetta, който събра $ 700,000

3534

Милиони хора по света участваха в специално изпълнение на David Guetta за събиране на пари в подкрепа срещу COVID-19 в сътрудничество с Downtown Miami Development Authority.

Освен покриване на разходите за шоуто, грандът на хауса обеща да дари всеки долар от събраните общо $700,000 USD. $613,000 постъпиха до края на спектакъла, обаче суми продължиха да пристигат и след това. Даренията, които все още са възможни на davidguetta.com/donate, ще отидат директно за Световната здравна организация, Feeding South Florida, Feeding America и френската фондация Hôpitaux de Paris.
 
David Guetta освети тюркоазените води на лагуната Biscayne Bay пред 8 000 души, които танцуваха по балконите си. Мегашоуто пред около 62–метровия басейн в Icon Brickell в Downtown Miami през уикенда привлече повече от 12 милиона по цял свят, които се включиха онлайн. Само във Фейсбук изпълнението събра 8,5 милиона гледания, докато 1,2 милиона го наблюдаваха в YouТube, 1.1 милион в Twitter, 650 хиляди в Twitch, 1 милион в Huya и много други чрез Instagram Live. Други се присъединиха чрез Zoom. Глобални звезди гостуваха на знаменития  диджей и продуцент. Френските рап артисти Bigflo и Oli танцуваха на екрана, успоредно с популярните си сънародници - диджеите Bob Sinclar, Martin Solveig, Cut Killer и Florian Picasso. Легендарните футболисти Ludovic Giuly, Olivier Giroud, Robert Pires, Alexandre Lacazette и Gaëtan Bong танцуваха и махаха по време на излъчването. Бразилската поп звезда Anitta и френският комик Kev Adams също се появиха, както и дългогодишният колаборатор на David - диджеят и продуцент Morten. Сред останалите бяха Alok, Mr Brainwash, Oliver Heldens, Sam Feldt, Daddy’s Groove, Roman Frayssinet, ZAHO и много други.
 
"Все още съм развълнуван от невероятната вечер, споделена с много хора. Благодаря на всички, които се включиха, и на тези, които имаха възможност да дарят. Въпреки че е много необичайно време, беше магическо да се свържа с вас чрез музиката. Най-важното, събрахме пари, които ще помогнат на тези, които най-много се нуждаят от тях", сподели Guetta след шоуто "United Аt Home".

Сумата ще бъде разпределена между четири неправителствени организации по света. Чрез страниците за събиране на средства на David Guetta, $95,000 ще бъдат предоставени на Световната здравна организация, $90,600 на Feeding Ameriсa, $ 125,100 - на Feeding South Florida, а $85,800 са предназначени за фондацията Hôpitaux de Paris-Hôpitaux de France. Диджеят лично ще допринесе с $300,000, които ще бъдат поравно разделени между четирите организации. Глобалният фонд за солидарност на Световната здравна организация, който следи за снабдяването на работниците на предните линии да са екипирани с предпазни облекла, ще насочи средствата към пациентите - да получат подходящи грижи, а и в подкрепа усилията за разработване на ваксини и тестове за леченето от коронавируса.

Miami DDA е независима агенция, финансирана от специална данъчна такса върху имоти в границите на областта. Управлява се от 15-членен борд, състоящ се от трима ползвателя и 12 собственици на имоти, жители и/или работници, които наблюдават посоката на агенцията и определянето на политиката. Агенцията е отдадена на растежа, укрепването и подпомагането на икономическото здраве и стабилност на търговската част на Маями. Miami DDA е автономна агенция, която застъпва, улеснява, планира и изпълнява развитието на бизнеса, подобренията на капитала, а и осъществява маркетинговите и комуникационни стратегии.

Може да видите шоуто в социалните медии през профилите на диджея във Facebook, Instagram, YouTube, Twitter и Twitch.

David Guetta for the World Health Organization
https://www.facebook.com/donate/630960057493387/
 
David Guetta for Feeding America
https://www.facebook.com/donate/225995328634265/
 
David Guetta for Feeding South Florida
https://www.facebook.com/donate/228148371765710/
 

David Guetta pour la Fondation Hôpitaux de Paris-Hôpitaux de France
https://www.facebook.com/donate/158342465535444

Снимка: Jose Woldring (The Media Nanny)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички