Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

David Guetta домакин на най-голямото домашно денс парти в NY


David Guetta домакин на най-голямото домашно денс парти в NY

3489

След разбиващия успех на United At Home в Маями, който събра повече от $750,000 USD за благотворителните организации срещу COVID-19 и привлече повече от 25 милиона зрители, David Guetta ще бъде домакин на лайвстрийм изпълнение в Ню Йорк на 30 май, за да повдигне духа и събере пари за Кметския фонд за напредък на Ню Йорк Сити, Feeding America, Световната здравна организация и фондация Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France.
 
Изпълнението на Guetta ще бъде в най-символичната локация на Ню Йорк Сити, която ще бъде разкрита по време на събитието. United At Home, създаден и съвместно продуциран с  Charity Guys, цели да сложи усмивки по лицата на Ню Йорк и света чрез силата на музиката.

Изпълнението на Guetta ще започне след дневните аплодисменти към здравните работници в 7:00 pm (EST) и може да се гледа на живо в социалните мрежи в каналите на диджея във Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Twitch, VK и TikTok. Събитието ще включва прояви от героите на първа линия в града с други специални гости. Жителите на Ню Йорк са окуражени да се присъединят към глобалната публика на Guetta и да гледат изпълнението му от безопасността на дома. На сета може да се наслаждавате само онлайн - няма да има усилване на звука.
 
"Вълнувам се да съобщя, че ще съм домакин на още едно събитие на живо за събиране на пари за благотворителните организации в помощ срещу борбата с вируса - казва колосът на електронния саунд - Ню Йорк е един от любимите ми градове и е чест да имам възможността да направя нещо, за да помогна на града в това трудно време. Планираме нещо специално, на което ще може да се насладите от домовете си по света. Като диджей, тълпата е един от най-важните аспекти на всяко шоу и въпреки че не можем да сме заедно, можем да използваме времето да се обединим по нови начини и да помогнем на онези, коити се нуждаят най-много от това".
 
"Здравните работници на града ни са първите в битката срещу коронавируса. Когато жителите на Ню Йорк остават вкъщи, нашите лекари, медицински сестри и болничен персонал пристъпват напред, за да спасяват животи - казва първата дама Chirlane McCray - Благодаря на David Guetta за партньорството му да помогне на града да продължи да набавя средства за защитни облекла и други изключително важни припаси за защита на нашите здравни работници по време на публичната здравна криза".

Тийзър - ТУК  
 
Средствата, набавени от изпълнението, ще бъдат дарени на следните организации:
 
•    Кметския фонд към Advance New York City с председател първата дама Chirlane McCray -  официален клон за набиране на средства в Ню Йорк Сити за облекчаване на последствията от COVID-19, който работи всеки ден в подкрепа на уязвимите, включително здравните работници на първа линия и основен персонал, имигрантски общности, пострадали от домашно насилие и др. Инициативата на Guetta United At Home също ще продължава да помага.
•    Feeding America - най-голямата организация на страната срещу глада. Нейната мисия е да нахрани гладните в Америка чрез национална мрежа от членски хранителни банки и ангажиране страната в борбата с недоимъка.
•    Fondation Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France, чиято мисия е да подобри условията на здравните работници и пациенти в болниците във Франция.
•    Фонд за солидарен отговор на Световната здравна организация срещу COVID-19, който се грижи здравните работници на първа линия да са екипирани с основни защитни облекла, пациентите да получават подходящата грижа и работи за създаването на ваксини, тестове и ускорено лечение.  
 
Както MySound.bg вече писа, предишното мегашоу на David Guetta се състоя в Downtown Miami. То вече е гледано над 25 милиона пъти. С това събитие знаменитият французин събра повече от $750,000 USD и сам се включи с $300,000 USD. Каналите за дарения остават отворени за Feeding South Florida, Feeding America, Световната здравна организация и фондация Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France, като сумите са добре дошли чрез davidguetta.com/donate.
 
Второто издание на United At Home без съмнение ще има страхотен успех, когато Guetta отново обединява света чрез музиката.
 
David Guetta в Instagram
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички