Last Hope и Savage Ravage в Метъл Фабрика на 25 юни


Last Hope и Savage Ravage в Метъл Фабрика на 25 юни

3533

Какво по-добро хардкор пънк кръщение на нова сцена от това на нея да забият едни от пионерите на хардкор пънк движението в България, а именно Last Hope.

Както MySound.bg вече оповести, една от най-уважаваните и без никакво съмнение най-активната българска банда в стила, призната у нас и далеч отвъд границите на страната ни, Last Hope ще свири във "Фабриката" на 25 юни.

От първия концерт в столичното читалище "Светлина" в началото на 90-те на миналия век, до днес групата се труди здраво – утвърди името си, което защитава с нестихващ хъс и въвлича в играта поколение след поколение.  За навъртените над 20 години бандата натрупа фен-база по света и се превърна в лидер на хардкора на Балканите. Към днешна дата Last Hope работи с елитни имена в звукозаписа за своите издания, представя музиката си на десетки клубни сцени и големи престижни фестивали и пази безупречна репутация (в истински олдскуул маниер) на лоялна на идеята формация.

Новият албум на групата "Peacemaker" излезе в края на 2019 година от германския лейбъл Coretex Records и бе представен на живо в София в деня на издаването му у нас – 28 ноември. Обложката на диска, която е дело на Дидо Пешев, китарист на Last Hope от 2017 г., е основата за визията на плаката за събитието на 25 юни.

Та, от тогава - от представянето на албума, до настоящия момент групата не е изнасяла концерти по известни на всички причини, така че появата ѝ за шоу на открито половин година по-късно,  няма как да не е нещо специално. Не само че ще можем да чуем нови парчета заедно с вечните класики, на които ще дерем гърло заедно с момчетата, но и ще празнуваме връщнето към любимия ни концертен и социален шум, подчертават организаторите EventEase.

Ако един артист е искрен, то той вдъхновява, води със себе си последователи и така неусетно сплотява поколенията и пази жива веригата на приемственост. Last Hope e точно такова формирование. За този концерт музикантите канят Savage Ravage. Младите свирят трашок с примеси на хардкор, като вкарват елементи на кросоувър. Макар да не са с особено богата дискография, набират точки с концертния си актив - не отказват да се включват в сбирки като тази и знаят как да загреят публиката.

Тъй като събитието ще се проведе при ограничено запълване капацитета на мястото спрямо разпоредбите, е чудесно да закупите билетите си навреме.

"Метъл Фабрика"-та ще ви посрещне с озвучителна система на L’Acoustics и осветление на Robe от най-висок клас, предоставени от Rental Media Group.

Цената на билетите "Ранно пиле" е 15 лева, а стандартните са по 20 лв. в предварителна продажба и могат да се вземат по следните начини:

- онлайн: bit.ly/LastHope 25June;
- на каса в магазин "На тъмно" и магазин Bare Hands Society
- по куриер с наложен платеж на тел.: 0886 125 996;

Вратите отварят в 19.00 ч. След приключването на сетовете на изпълнителите, програмата продължава с обилно количество хардкор до сутринта.

"Фабрика 126" се намира на булевард "Княгиня Мария Луиза" № 126.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички