Technotronic и Masterboy също идват за Spice Music Festival 2020


Technotronic и Masterboy също идват за Spice Music Festival 2020

3648

Technotronic и Masterboy & Beatrix Delgado (на снимката) са новите изпълнители, които се присъединяват към програмата на Spice Music Festival 2020.

Както MySound.bg нееднократно писа, събитието ще се проведе в Бургас на 7, 8 и 9 август.

И двете формации са добре познати на феновете на музиката от 90-те. В началото на десетилетието белгийците Technotronic превзеха всички партита и дискотеки по света с песента "Pump Up Тhe Jam". Следват няколко успешни албума и още хитове ("Get Up (Before The Night Is Over)", "This Beat Is Technotronic" и други), които звучат и до днес на най-големите денс партита по света.

Освен тях към тридневния музикален маратон в Бургас се присъединява и немският евроденс проект Masterboy & Beatrix Delgado. През 2020 музикантите празнуват 30 години на сцената и Spice Music Festival става част от събития, с които групата ще отпразнува юбилея си. Хитовете ѝ ще ни припомнят началото на 90-те, когато танцувахме на "Feel The Heat Of The Night", "Dance To The Beat", "I Got To Give It Up", "Everybody Needs Somebody" и др.

За да ни върнат в незабравимата атмосфера на 90-те, в морския град ще акостират и Bomfunk MC's,C+C Music Factory, Sonique, мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип-хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, с които ще пеем и танцуваме на вечния хит "Asereje", Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, когото също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с "Everybody’s Free", италианската денс формация Black Box, LayZee aka Mr.President ще ни върне в 1996 година с "Coco Jamboo", британското дуо Maxx, което отново се завърна на сцената, Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You.

А освен Антибиотика, в програмата на фестивала се включват и още български изпълнители – Братя Аргирови и Акага.

За огромно наше съжаление дамите от En Vogue отмениха всички свои участия в Европа това лято, заради което няма да можем да ги видим тази година в Бургас, но се надяваме да зарадват феновете си в България на следващото издание на Spice Music Festival, поясняват организаторите.

Spice Music Festival е за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудиокасети и свързват най-хубавите си спомени с музиката на това десетилетие.  Предстои да си припомним танците, с които превземахте дискотеките тогава. За незабравимото фестивално изживяване ще допринесат най-добрите хитове от 90-те на живо, качествен звук, уникални визуални ефекти, много изненади и добро настроение. При това - в уникален формат и на метри от морския бряг.

Билети - от EpyGo и в офис мрежата на EasyPay в цялата страна.

За актуална информация следете Фейсбук страницата, сайта на фестивала и ефира на радио Energy.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички