Графа изнесе четири вълшебни концерта в парк-център Юнак


Графа изнесе четири вълшебни концерта в парк-център Юнак

3327

"Благодаря Ви! Беше вълшебно!", написа Графа в социалните мрежи след четиридневния концертен маратон в парк-център "Юнак", който той и бенда му организираха за музикалните фенове от 14 до 17 юли.

Новата концертна програма на Влади Ампов остави незабравими спомени в публиката, която след месеци на изолация се почувства отново свободна да се наслаждава на любимата си музика. Условията в парк-център "Юнак" бяха перфектни – с достатъчно разстояние между седящите места и пространство, което гарантираше спокойствието на всички.

Във всяка от концертните вечери, Графа предоставяше сцената си за авторска изява на едни от най-талантливи млади изпълнители – Тино, Елена Сиракова, Александър Славчев, Алекс Георгиев, Йоана Сашова и Атанас Кателиев.

Голямото концертно шоу беше с начален час 21.00 и във всяка една от вечерите беше разбиващо. Влади Ампов, Борислав Бояджиев - Борче, Краси Тодоров, Александър Обретенов, Миро Иванов, Венци Трифонов, Васето Крумов и беквокалистките от LaTiDa музицираха с класа, професионализъм, сърце и отдаденост. Програмата за концертите беше енергична, въздействаща, владееше публиката през цялото време, а емоциите на сцената и пред нея не могат да бъдат описани с думи.

Всичко започна с "Огън", премина през най-големите хитове на Графа, на живо в концертни версии чухме за първи път хитовете от миналото лято "Ca$h" и "Да", както и актуалния "Ти грееш". "Последната песен" беше логичният завършек на концерта, но публиката категорично не беше съгласна с това. Последваха три биса, като поредното доказателство за любовта на Графа към феновете му и неговата отдаденост на музиката дойде на финала с изпълнението на "Давам всичко за теб", за което на сцената останаха само Влади Ампов и неговата китара.
 
Концертите в София свършиха, но спомените и емоциите, които оставиха в сърцата на публиката ще живеят дълго. В следващите две седмици предстоят още четири концерта на Графа в страната – 22 юли – Летен Театър, Велико Търново, 26 юли – Летен театър – Варна, 30 юли – Античен театър – Пловдив, 3 август – Летен театър, Бургас.

Билети за концертите се продават в мрежата на "Ивентим" и билетните каси в градовете.

Снимки на Нели Куртева - в секцията "Галерия"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички