Новата песен на No More Many More e в подкрепа на протестите


Новата песен на No More Many More e в подкрепа на протестите

3642

No More Many More пускат нова песен и видео в подкрепа на актуалните протести в страната.

Не за първи път бандата, която свири алтернативен рок с елементи на хип-хоп, изявява ясната си гражданска позиция. Категоричното заглавие и текст на "Не и този път" не оставя място за колебание и смело заявява активната позиция на бандата за процесите, които текат в обществото в момента. За музикантите от No More Many More алтернатива на реалността винаги има и тя може да бъде постигната със силата на гражданската обединеност и мощ, със смело изразяване и собствено мнение, гласуване на избори и вяра в демокрацията и свободата.  

Методи Кръстев (в кадър от клипа) е автор на музиката, текста и аранжимента на "Не и този път", която е записана в неговото домашно студио и в GEGA студио. Участват още Камен Александров и изненадващият гост музикант от лондонската банда Phantom InkГеорги Георгиев. Финалният микс и мастеринг на парчето са на Огнян Кьосовски.

Текстът на "Не и този път" се ражда емоционално и на един дъх - разказва Кръстев - българските песни на протестите през годините се развиват – от такива с повече наивност за надежда и свобода, за да еволюират до днешните – за бунт и нетърпимост".

Видеото ще излезе в края на месеца, а в него са включени автентични кадри от протестите, както и популярни българи, които застават с лицата си в подкрепа на протестите на недоволството.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички