Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Street Food & Music Festival отново в Бургас


Street Food & Music Festival отново в Бургас

3614

На 5 и 6 август Street Food & Music Festival 2020 се настанява на пристанище Бургас с повече от страхотна програма – музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници, вкусна храна и подбрани напитки при вход свободен.

На кулинарната морска арена ще се развихрят най-добрите Street Food готвачи в България, които ще поднесат с много артистичност най-новите тенденции в съвременната култура на хранене. Освен това, популярни артисти, музиканти и готвачи ще приготвят на живо някои от любимите си ястия и ще разкажат своите кулинарни тайни.

Очаквайте вкусните демонстрации на живо на Севда Димитрова, която бе един от най-интересните участници в MasterChef и Габриела Наскова, която пък ще сподели някои от вкусните експерименти на Gabbie's Kitchen.

Ще се посмеем и с най-новия комедиен феномен в БългарияВрачка Илия, и неговите съвети за здравословно хранене в съвсем нов за българската сцена формат – Sit Down Comedy. През втория фестивален ден комедията е в ръцете на Юлия Коларова и нейните предизвикателни кукли.

За музикалната програма ще се погрижат рок кралицата Милена Славова, купонджиите от Джанго Зе, рапърът, който не познава цензурата - Ицо Хазарта, участниците в "Гласът на България Кристина Дончева и Илин Папазян, както и младата певица Minna. Специална изненада ще бъде появата на култовата група Жигули на 6 август.

Фестивалната програма ще приключва с диджейски партита на DJ Ramsey Hercules и DJ Chichanes, както и с лятно кино под звездите с филмите "Сент Амур" и "Кухня: Последната битка".

"Street Food & Music Festival откри изключително много фенове в Бургас, затова и тази година ще съберем най-добрите кухни на колела на пристанище Бургас. Тенденциите в Street Food културата са неразривно свързани с пулса на градската култура, затова сме забъркали вкусна комбинация от двете в новата ни фестивална програма!", споделя Николай Тодоров, автор на Street Food & Music Festival идеологията.

А най-хубавата новина е, че фестивалната зона ще стане част и от Spice Music Festival 2020. Както MySound.bg нееднократно писа, денс купонът предстои на пристанище Бургас на 7, 8 и 9 август.

На тези дати достъпът до Street Food зоната ще е възможен само за притежатели на билет за Spice Music Festival, известиха организаторите.

Програмата на Street Food & Music FestivalБургас - тук:

https://bit.ly/3hMPmZW

Е: https://www.facebook.com/events/339849973679362

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички