Броени дни до първия Summer Vibes Festival Vidin 2020


Броени дни до първия Summer Vibes Festival Vidin 2020

3710

Първото издание на Summer Vibes Festival предстои край крепостта "Баба Вида" на 8 и 9 август.

Богатото на звездно присъствие музикално събитие има основна мисия да върне децата към реалния, а не виртуалния живот. За целта организаторите обогатяват своята програма с различни активности. От 10.30 часа, и в двата фестивални дни, ще има музикална работилница, в която педагозите от арт център "Кърнолски" ще предадат първи стъпки в пеенето и сценичното поведение на посетителите. Паралелно с това хореографи от SAS Hyphers ще изнесат уроци по танци по хип-хоп, стрийт денс и и други.

Събитието си партнира и с "Игрите на 90-те" – платформата, която е решена да покаже на децата света на реалните приключения и игри, помагайки им да подобрят социалните си умения и комуникацията със своите родители.  

В двата фестивални дни, между 16.00 и 20.00 часа, ще бъдат обособени 7 специални терена с индивидуални рефери за всяка игра. Там деца и родители ще могат заедно да играят на федербал, дама, ластик, криеница, дърпане на въже, пиян морков и шоколад. За най-активните са предвидени специални награди.

Грандиозният финал на приключенията ще бъдат концерти с едни от най-популярните български изпълнители – Дара, Павел и Венци Венц, Йоана, Монти и Петя Алекса.

Summer Vibes Festival Vidin 2020 е с вход свободен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички