Мегабрутален Фифти Сент: Целунете черния ми задник, Еми!


Мегабрутален Фифти Сент: Целунете черния ми задник, Еми!

3266

Фифти Сент изстреля обидни думи по адрес на журито, определящо наградите "Еми" - показа на организаторите гол задник.

Американският рапър, импресарио, инвеститор и актьор е бесен, тъй като сериалът, в който той участва и на който е продуцент - "Власт в града през нощта", бе пренебрегнат в надпреварата за най-престижните телевизионни награди в САЩ. 45-годишният изпълнител с рождено име Къртис Джеймс Джаксън III пусна своя снимка южно от кръста и скандален пост в Инстаграм профила си, където написа:

"Добре, Еми, ето го. Черният ми задник е тук, за да го целунете. М**ната ѝ на вашата организация, пука ми само за наградите на NAACP". Артистът визира отличията, раздавани от Националната асоциация за напредък на цветнокожите. В сериала, който е печелил 5 приза от нея, почти всички актьори са чернокожи.

"Власт в града през нощта" се излъчва от 2014 г. до февруари 2020 година - 6 сезона. Поредицата е създадена и продуцирана от Кортни А. Кемп в сътрудничество с Фифти за канала Starz.

През юли Фифти Сент влезе в спор с мъж в ресторант в Еджуотър, Ню Джърси, и направи погром в заведението. Минувач се приближил до лятната веранда на заведението, където рапърът бил с момиче, започнал да снима с камера и го провокира. Музикантът хвърлил маса по натрапника, удряйки паркиран близо до ресторанта "Лексъс". След това напуснал заедно с придружаващата го дама, припомнят щатски лайфстайл сайтове.

Хип-хопърът получи своя звезда в Алеята на славата в Холивуд в края на януари. Сред присъстващите на церемонията бяха Еминем и Доктор Дре. "Честно казано, не мисля, че щях да мога да се реализирам професионално без тяхната подкрепа", заяви рапърът.

Феновете на звездата отдавна очакват нов албум от своя фаворит. Премиерата на шестия му студиен диск, обявен със заглавие "Street King Immortal", бе нееднократно отлагана.

Последното издание на Фифти Сент с оригинални парчета е "Animal Ambition" (2014).

Снимка: SOHH.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички