Biffy Clyro с уникално световно стрийминг изпълнение


Biffy Clyro с уникално световно стрийминг изпълнение

3078

Шотландците Biffy Clyro анонсираха световно лайв стрийм изпълнение от "Глазгоу веню" на 15 август, за да подкрепят появата на своя нов дългоочакван албум "A Celebration Оf Endings".

Както MySound.bg вече писа, инди рок бандата пренасрочи премиерата на деветия си студиен диск от 15 май за 14 август.

Триото – Simon Neil, James Johnston и Ben Johnston, ще изпълни всички парчета в албума от началото до края за първи път. Изявата няма да бъде ограничена само до рамките на сцената, а ще се възползва от допълнителното пространство в залата. Съставът ще свири на различни места, за да създаде уникално и истински специално преживяване, което да отрази музикалното пътуване "A Celebration Оf Endings".
 
"Наистина сме развълнувани да приветстваме "A Celebration Оf Endings" с такова амбициозно изпълнение на живо в едно от любимите ни места. Много би ни харесало да свирим на живо пред феновете ни по света, но, след като това е невъзможно, ще представим последния си албум направо в домовете ви", казва Simon Neil.

Шоуто ще предаде наелектризиращата енергия от изпълненията по арените с интимността на акустичния подход от турнетата по екраните. Триото ще включи в репертоара си и селекция от други любими песни от свои предишния издания по време на саундчека.

Глобално шоуто може да бъде гледано в YouTube с билети на цени от £16 в продажба на biffyclyro.com/livestream/. CD и промоционални пакети с плоча/билети също са налични.
 
Събитието може да бъде видяно по целия свят, започвайки от следните часове:

Livestream #1 - UK & Ireland 8pm BST / IST – Saturday 15th August

Livestream #2 - Europe: 9pm CEST / 8pm BST – Saturday 15th August

Livestream #3 - North America & Central/South America: 6pm PDT / 9pm EDT – Saturday 15th August

Livestream #4 - Australia, New Zealand and Asia: 8pm AEST / 10pm NZST / 7pm JST and KST – Sunday 16th August

"A Celebration Оf Endings" е наличен за предварителна поръчка тук https://biffyclyro.co/acelebrationofendings. Проектът ще бъде издаден на плоча, цветен винил (ексклузивно в независимите магазини), CD с изображение (ексклузивно в HMV), CD, лимитирано издание на касета и в дигитален формат.

Специално издание на плоча за колекционерите е налично ексклузивно от https://store.biffyclyro.com/, а парчетата "Instant History", "End Of" и "Tiny Indoor Fireworks" са осигурени за незабавно теглене от феновете, предварително поръчали албума.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички