Б.Т.Р. редят Пъзел под открито небе в Маймунарника


Б.Т.Р. редят Пъзел под открито небе в Маймунарника

3669

Първата среща на Б.Т.Р. със софийска публика след извънредното положение ще се състои под открито небе в клуб "Маймунарника", Борисовата градина, на 29 август.

На любимата си сцена рокаджиите ще направят премиера на своята най-нова песен "Пъзел".

След концерта в столицата, на 3 септември, групарите ще зарадват пловдивската публика в лятно кино "Орфей" с мощен звук, харизматично присъствие и неподправен стил. На фона на оглушителната тишина в концертните зали в периода на изолация, Славчо Николов създаде композициите и текстовете за предстоящия 13–ти студиен албум на Б.Т.Р., които вече звучат в звукозаписното студио на квартета.

Есента предстои премиера на вече реализирания клип "Равносметка", последният сингъл от диска "Невидими стени". Равносметката от този албум, който излезе през 2018 година с 10 песни: 8 радиосингъла със 7 видеореализации - повечето от които мащабни продукции в стилистиката на киното, концерт–премиера на изданието при пълна зала 1 на НДК в София, национално турне 2018/19 г., европейско турне 2019 г. и обиколка в Северна Америка (САЩ и Канада) миналата година.

От 2019 г. в учебниците по музика е включен пилотният сингъл "Моята сила" - 14-а песен на групата в учебните програми на училищата. Първият тираж на диска беше изкупен за по-малко от три месеца и е с нов тираж.

Вратите на "Маймунарника" ще бъдат отворени в 19.00 ч., а началото на концерта е в 20.30 ч.

Билети - в мрежата на "Ивентим".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички