Лили Иванова с първи концертен албум


Лили Иванова с първи концертен албум

3160

Лидл България продължава да изненадва своите клиенти, като им предоставя възможности за пълноценни моменти със стойностна българска музика.

От 24 август до 24 септември ексклузивно в магазините на търговската верига в цялата страна клиентите могат да открият двата най-нови албума на Лили Иванова – двойният "Севдана" и специалното лимитирано издание на концертите ѝ в зала 1 на НДК на 8, 9 и 10 декември 2019 г.

Почитателите на примата могат да закупят майсторския концертен албум, който е записан през декември 2019 г. и е кулминацията на незабравимото ѝ музикално турне. Това е първият лайв проект в кариерата на Лили Иванова.

"Севдана" ще омагьоса всички почитатели с 32 красиви композиции, водени от този нов шедьовър – едноименната песен. Двойният диск съдържа както нова музика от Лили Иванова, така и обичани песни от миналото, но с нов аранжимент.

Партньорството между Лили Иванова и Лидл България започва преди седем години. То отразява усилията на веригата в подкрепа на българската култура и желанието ѝ да предоставя разнообразни възможности на своите клиенти за повече пълноценни моменти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички