Street Food & Music Festival сe завръща във Варна


Street Food & Music Festival сe завръща във Варна

3643

Морската градина на Варна за пореден път ще приюти атрактивния Street Food & Music Festival.

Тази година събитието ще се проведе от 26 до 30 август. Афишът предлага музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници за деца, вкусна храна и подбрани напитки. А входът отново е свободен.

На сцената ще се качат за свои концерти рок кралицата на българската музика Милена Славова, Орлин Павлов, купонджиите от Джанго Зе, Керана и космонавтите, познатият от "Гласът на България" Илин Папазян, Таралеща с участието на Митко Таралежков, Zenith Project, а в петък вечер част от най-популярните варненски музиканти ще ни потопят в уникалната атмосфера на Varna Jazz Night.

Във фестивалната зона ще откриете едни от най-добрите Street Food готвачи в България, от които ще научите какви са актуалните тенденции в съвременната култура на хранене, ще опитате новите им предложения в менюто и ще се насладите на спокойно прекарано време в прохладната градина на метри от морския бряг.

Много кулинарни блогъри и експериментатори ще приготвят свои рецепти на живо пред посетителите и ще разкрият своите кулинарни тайни. Освен това някои от музикантите, които ще излязат на сцената, ще запретнат ръкави преди да хванат микрофоните, за да сготвят някои от любимите си рецепти.

В програмата са още кулинарни демонстрации на шеф-готвачите от Кулинарния институт във Варна, Ани от Healthylicious, кулинарният блог АтиДора, Петър Петров от Indian Bar, Керана (на снимката), Мирослав Морски от Джанго Зе, Венци Куцаров и Милен Минков от Тутурутка, майсторът на италианска паста Винченцо и много други.

Всички, които вярват, че имат кулинарен талант, могат да се качат на Сцената на талантите.  Всеки, който иска да демонстрира кулинарните си умения, е добре дошъл да сподели и да покаже любимата си рецепта пред публика в неделя, 30 август, от 15.00 до 18.00 ч. на Демонстрационната сцена на Street Food & Music Festival 2020 - Варна. Единственото, което трябва да направите, е да се запишете за участие до 25 август 2020 на мейл: office@ streetfoodfest.bg.

За най-малките посетители на Street Food & Music Festival пък ще се погрижат Никол Кунева, Благичка и Gabbie`s Kitchen, които са организирали интересни, забавни и поучителни кулинарни работилници за деца. А през уикенда програмата ще започне с любими на малки и големи театрални спектакли на Държавния куклен театър във Варна и Бате Ицо, който ще рисува приказки на живо.

Присъстващите ще се посмеят и с най-новия комедиен феномен в България Врачка Илия, който с помощта на безценните си атрибути ще отговори на всички въпроси в един съвсем нов за българската сцена формат Sit Down Comedy. Чувството за хумор ще тества и Юлия Коларова с шоуто на нейните предизвикателни кукли. Няма да се разминем и с най-новите летни скечове на комиците от "Тутурутка" на 30 август.

Всеки фестивален ден ще приключва с лятно кино под звездите и специално подбрани филми.

Програмата за Street Food & Music Festival Варна може да разгледате тук - https://bit.ly/3awCXqp

https://varna.streetfoodfest.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички