Спечели горещия албум на Ван Гален бенд 2020 - Vision


Спечели горещия албум на Ван Гален бенд 2020 - Vision

3479

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е ЛИЧНО от нашия приятел Галин Беличовски - китарна пушка, композитор, аранжор, продуцент и лидер на Ван Гален бенд (Van Galen Band). Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛЕН ЕКЗЕМПЛЯР от горещия диск "2020 - Vision" (обложката на снимката) на българо-американската група, чиято премиера се състоя миналия месец. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича цигуларката, която участва в албума "2020 - Vision"?

Крайният срок е 14.00 ч. на 17 септември, четвъртък.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/VGB

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливците ще получат известие как точно луксозното издание ще стигне до тях.

Успех на всички!*

"2020 Vision" бе огласен от сингъла "Alright", включен и в късометражния албум "Alive And Kicking" (2019). Всички 9 парчета в диска са композирани и аранжирани от Галин Беличовски (вляво на снимката). В групата участват още съпругата на Гальо - Жаки Бел (кийборди, вокал), и вокалистът и хармоникар Стивън "Трип" Питс (Stephen "Trip" Pitts), член на състава от 2007 година. На барабаните е Марк Търнър (Marc Turner), плътната струна опъва Стив Джон (Steve John), на перкусиите се вихри Барнет Лий (Barnett Lee). Саундът на формацията е  класически рок, хард-ен-хеви и блус, но поднесени в експериментална и модерна комбинация - извън клишетата. През 2018 година съставът получи 5 номинации за "Грами", сред които в престижните категории за най-добра песен ("Not The Same") и най-добър албум ("Back To The Blues Vol. 3").

Семейството на Беличовски се установява в Сарасота, Флорида, през 2003-та, където живее две години. После се мести в Маями, основавайки Ван Гален бенд. "Не беше лесно в началото, но нашият дългогодишен опит ни помогна и извън България", разказва Гальо, чиято безкомпромисна струна родните фенове с по-дълга памет познават отлично. Лека-полека, от клуб на клуб и от фест на фест, за уменията му да плете идейни сола, се разчува наоколо.

След това придобива популярност и в съседните щати. Индивидуалният му проект "Lifetime" се появява през 2007 година. "Беше настъпило времето за цяла формация", казва той. Първият диск на бенда - "Back Side Of The Moon" (2009), е представен по фестивали и клубове не само в Щатите, но и в Канада. Понастоящем групата е базирана във Вашингтон.

Фоничните парчета на Ван Гален бенд са добре дошли в десетки радиа. Сред по-авторитетните от тях са DC 101 DC’s Rock Station News Radio, WTAM 1100-Clevland WTAK 106.1 и Huntsville’s Classic Rock Radio.  

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички