Поли Генова се вихри в ефира на Европа, Русия и Латинска Америка


Поли Генова се вихри в ефира на Европа, Русия и Латинска Америка

3602

С новата си песен "How We End Up" Поли Генова влезе в програмата на най-известния музикален ТВ канал в света МTV.

Клипът ѝ вече се излъчва на територията на Европа, Русия и Латинска Америка. След като парчето спечeли българската публика, то набира все по-голяма популярност и сред чуждестранните зрители.

Само месец след излизането на сингъла, той вече е сред трите най-слушани български песни в родния ефир. Парчето е под № 1 в класацията "Българските 5" на радио и телевизия City и на второ място в "Нашите 10" на БГ Радио. Все повече почитатели се включват и в TikTok предизвикателството, което Поли отправи в социалните си мрежи, и споделят видеа със  собствени интерпретации на танца от клипа на "How We End Up".

"Изключително съм щастлива, че новата ми песен е на върха на повечето български класации! Надявам се, че "How We End Up" ще продължава да носи много летни спомени не само на българските си почитатели, но вече и по целия свят, благодарение на MTV. За мен е изключителен успех, че видеото на песента проби именно там. Този проект е създаден от невероятен екип и съм сигурна, че тепърва ще покорява още върхове", заяви певицата.

Както MySound.bg вече писа, "How We End Up" е дело на световноизвестни професионалисти. Музиката е на naBBoo, който е изключително успешен композитор и музикален продуцент, а текстът е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya. Тя е позната на публиката с хита си "So Far Away" заедно с David Guetta и Martin Garrix.

Парчето е пилотен сингъл към новия албум на Поли – "Твоя", по който певицата работи в продължение на 2 години. Дискът включва както вече издавани песни, така и нови  композиции, включително и дуетите на Генова с Мария Илиева, Графа и чуждестранни изпълнители.

Поли Генова е един от най-успешните артисти на българската музикална сцена. Сред най-известните ѝ песни са "На инат", "Солени дни", "Още", "Героите", "Perfect Love", "Г-н Президент" и др. Поли е един от най-успешните български участници в "Евровизия", като през 2016 г. спечели престижното четвърто място. Парчето "If Love Was А Crime", с което участва, се превърна в хит в Европа. През 2015 година вокалистката беше водеща на финала на детската "Евровизия", проведен в България, с което стана изключително популярна сред феновете на конкурса по целия свят. Дълги години певицата бе жури в най-гледаните музикални риалити формати в България "X Factor" и "Гласът на България".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички