Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Съвместен концерт на Eufobia, Magnetic и Deception


Съвместен концерт на Eufobia, Magnetic и Deception

3769

Съвместен концерт на Eufobia, Magnetic и Deception предстои в "Метъл Фабрика" този петък, 18 септември, известиха организаторите от EventEase.

Eufobia е банда от София, която всеки роден фен на по-твърдите стилове познава. Момчетата свирят дет метъл, имат голям концертен актив и три албума. Това са фактите. И още един любопитен: Eufobia свириха на най-големия метъл фестивал в света Wacken Open Air в Германия през 2018 година като резултат от спечелването на битката на местно ниво на Wacken Metal Battle. Споделяли са сцена със завиден брой големи метъл банди и познават добре правилата в тази игра. А две от основните в нея са: без значение на размера на сцената да се раздадеш и винаги да бъдеш себе си. Групата работи по нов албум, записите са в процес и Eufobia са, както винаги, в блестяща форма, защото не спират да свирят.

Софиянците Magnetic определят стила си като ню метъл/прогресив кросоувър. От създаването си през 2012 година до днес бандата търпи промени в състава и напредва стъпка по стъпка с авторски парчета и концерти у нас и в Румъния и към 2020 г. е менажирана по-добре и дори има свои букинг агенти за страната и за чужбина. Момчетата вече са по-обиграни, представят на живо авторски материал с увереност. Тази увереност е затвърдена от наситената със събития за групата 2019 г. Иначе в актива им като подгряваща състав за по-големи имена стоят Annihilator, Harakiri For The Sky, Elvenking… Планираната концертна обиколка на Magnetic за тази година бе отменена заради извънредната ситуация с коронавирус, но момчетата успяха да пуснат видео към нов сингъл със заглавие "Last Moment". Парчето ще бъде представено на 18 септември.

Deception е млада хеви/траш група от София с алтернативно грууви звучене, която има готов авторски материал. Той ще бъде събран в албум със заглавие "World Оf Blind". Преди официалната му премиера бандата ще представи част от него на живо в "Метъл Фабрика". Deception изнесоха концерт на 1 март и после имаха планирани участия за 15 март и 18 юли, но обстоятелствата се стекоха така, че тази среща с публиката ще стане факт довечера. Как подготвяш почвата за дебютното си издание, не е никак малък залог–това е важна крачка и старите кучета Eufobia подават ръка.

Билети:

"Ранно пиле": 10.00 лв. / Стандартни: 12.00 лв.

Онлайн билети: https://bit.ly/MetalFactory1809

На каса: магазин "На тъмно", ул. "Иван Вазов" 13

"Метъл Фабрика" ще отвори врати в 18.00 ч. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички