Кание Уест метна своето Грами в тоалетната и уринира отгоре


Кание Уест метна своето Грами в тоалетната и уринира отгоре

3306

Рапърът Кание Уест изхвърли статуетката на "Грами" в тоалетната и уринира върху нея.

Съпругът на Ким Кардашиян продължава да публикува шокиращи публикации в профила си в Tуитър. Една от тях съдържа видео, в което музикантът се облекчава по малка нужда върху статуетката "Грами", изхвърлена в тоалетната. В надписа към кадрите Уест заявява, че "няма да спре дотук".

С този запис Кание продължава поредица от туитове, предизвикващи смесена реакция у своите фенове. Той пусна снимка от тренировка по джудо в дома си с портрет на Владимир Путин и се нарече новия Мойсей. Изпълнителят прокламира, че спира да работи по нови тракове, докато лейбълите, с които има договори, не отменят задълженията си по тези споразумения. Под поста той написа: "Правило №1 - слушайте YE (псевдоним на рапъра, дал име на деветия му албум)". Уест обаче не обясни връзката между снимката на руския президент и това изявление.  Освен това той е разкрил поверителни договори, телефонни номера и контакти и отчаяно е поискал помощ от няколко известни личности. Според медиите изпълнителят се бори с все по-изразена маниакална фаза на биполярното си разстройство, за което той говори открито. Същото твърди и семейството му, което се опитва да го върне в "правия път".
С тази поредица от изблици артистът отиде твърде далеч, нарушавайки ограниченията в Туитър, е общото мнение. Профилът му не беше изтрит, но според негов приятел, бившият баскетболист от НБА Рик Фокс, профилът е бил блокиран за 12 часа.
43-годишният рапър и музикален продуцент Кание Омари Уест е сред най-отличаваните артисти за всички времена с 21 приза "Грами". Той е в списъка на сп. "Тайм" сред стоте най-влиятелни личности по света между 2005-а и 2015 година.

Междувременно, хип-хопърът, който се включи в кандидат-президентската надпревара и обяви, че ще бъде конкурент на сегашния президент Доналд Тръмп, отпадна от надпреварата в собствения си щат. Той не успя да събере необходимите подписи за участие в изборната битка в  Илинойс. Необходимите за това подписи бяха  2 500.

Броят на подписите за участие в предизборната надпревара на независими кандидати в отделните щати бе намалена драстично от 25 хиляди на 2 500 заради пандемията от коронавирус, припомнят световните агенции.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички