Звезди пеят за благотворителната гала на Строителните Оскари


Звезди пеят за благотворителната гала на Строителните Оскари

3223

Легенди на поп музиката ще пеят по време на вечерта за десетото юбилейно издание на годишните награди за Луксозно строителство, архитектура и дизайн 2020, съобщава "ВИП Комюникейшън".

Галата ще се състои в столичния хотел "Маринела" на 30 септември. Звездата от хитовите формати "Като две капки вода", Dancing Stars и други Коцето Калки ще пее заедно с половинката си Мартина, представяйки проекта Kalki's Family.
 
Калки е познат на широката публика в България като основател на група Медикус, като актьор в култови спектакли и филми ("Jesus Christ Superstar", "Мисия Лондон", "Секс, наркотици и рок-ен-рол"). Инициатор е на "Еверест концерт" - най-високия концерт в света, регистриран през 1996 г. в "Гинес". Неговата съпруга Мартина Табакова е виртуозен пианист, от голям музикантски род, лауреат на международни отличия. От няколко години успешно партнира на Калки и във вокалните изпълнения. Към тях отскоро се присъедини и синеокият им чаровен син Теди, ученик в Националното музикално училище в София. Тази година те издават новия си албум "Great Love Duets" със световни любовни дуети.

По време на церемонията призьорите ще пеят и танцуват с вечните хитове на българската естрада и с вечната красавица на поп сцената Джина Иванова от Трамвай № 5. Джина е носителка на десетки национални и международни награди.

Вечерта, която ще отличи лидерите в строителния бранш, ще завърши с благотворителен търг с картини на стари майстори в подкрепа на SOS Детски селища България.  Сметката за кампанията "Строителните Оскари в подкрепа на "SOS Детски селища България" е  BG48RZBB91551000365058, а събраните средства ще бъдат обявени по време на събитието.  

Водещи на церемонията ще бъдат журналистите Патриция Кирилова и Васил Мавриков, чиято звезда изгря с любимото предаване на милиони зрители "Господари на ефира".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички