Фънки: Бях злобно дете със скучно детство


Фънки: Бях злобно дете със скучно детство

6460

Тази неделя в комедийния таблоид "Папараци – ново 20!" зрителите ще разберат детайли от живота на децата и техните известни майки.

И тъй като шоуто цели да усмихне зрителите си, тема в новия брой ще бъде двойното щастие, което екипът на таблоида ще сподели във формата на кадри от разходка в парка на Ася Капчикова с новородените си близнаци – Ивиан и Ианик, както и новото начало на близнаците на Крум и Мая СавовиКатрин и Крум-младши. Диана Великова, половинката на Орлин Павлов, също ще сподели мигове от разходката си със своята дъщеря.

Сред звездите деца, които ще бъдат герои в предаването, ще бъде и Васил Арнаудов – синът на Андрей Арнаудов и Емануела Толева. Той бе заедно със своите родители на премиерата на филма на Петя Дикова, направен специално за кампанията на ДНК "Направи го сега!". На събитието присъстваха още Юлияна Дончева, Аня Пенчева и Ивайло Караньотов, Ники Кънчев и Владо Николов.

Своето детство ще си припомни и продуцентът Фънки, който е специален гост на Мария Игнатова. Музикантът ще разкрие, че е бил злобен като малък и е имал скучно детство. Може би защото и до ден - днешен се страхува от… всичко. Едни от малкото му забавни моменти като дете са били когато с приятели са крали краставици или светлоотразители на колите, заради което е изял не малко бой. Забавните моменти на Фънки като музикален продуцент обаче са много. Историята, която си спомня с много смях, е свързана с Шаде. По време на концерта си в "Арена Армеец" в София, звездата е поискала специална бяла стая за своята болонка. Причината – кучето изпадало в стрес в друга среда. Как се е справил със ситуацията Фънки, зрителите ще научат в неделя от 21.30 часа.   

В рубриката "Мирон става VIP" Наталия Кобилкина ще научи русокосия сценарист как да съблазнява жените, следвайки техниките на гейшите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички