Михаела Филева с Максим Ешкенази - буря от емоции в Пловдив


Михаела Филева с Максим Ешкенази - буря от емоции в Пловдив

3361

Концертът "Музика под звездите" остави незабравим спомен в сърцата на феновете на Михаела Филева и Максим Ешкенази.

Стотици жители и гости на Пловдив се насладиха на неповторимия музикален проект, поднесен с много любов, професионализъм и желание. "Музика под звездите" е събитие, което премахва границите между музикалните стилове. Михаела Филева и Максим Ешкенази са посланиците, които събраха на една сцена съвременното и класическото в музиката. И показаха, че всеки от жанровете е посвоему красив, завладяващ и достъпен за всички, които отворят сърцето и душата си.

Първа на сцената излезе Михаела Филева отново със своя бенд - Васил Крумов – китари, Красимир Тодоров – клавишни, Александър Обретенов – бас и Васил Вутев – барабани. Хитовете "Инкогнито", "Латино сеньорита", "Родена с късмет" и "Опасно близки" прозвучаха в красиви лайв версии. Но това беше само първата приятна емоция за публиката.

Последва плавен преход към симфоничната част от концерта с изпълнението на "Нова страница" в акомпанимент на пиано. Сетне излезе оркестърът с диригент Максим Ешкенази, който поведе публиката през потайностите на класическата музика. Към тях се присъединиха баритонът Валери Турманов и сопраното Йоана Кадийска. Любими класически произведения и филмова музика прозвучаха в изпълнение на симфоничен оркестър и тримата талантливи солисти.

Почитателите на Михаела Филева се насладиха на красивото звучене на емблематичната балада "И аз съм тук" в акомпанимент на щрайх, както и на новата оркестрация на песента "Приливи и отливи", с която концертът трябваше да завърши. Публиката обаче категорично отказа да приеме, че той е приключил, и аплодира бурно своите любимци, които се завърнаха на сцената за още два биса.

След успеха на "Музика под звездите", организаторите от "Монте Мюзик" планират поредицата да продължи.

Събитието бе реализирано с финансовата подкрепа на Министерствота на културата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички