Пират метъл: След 11 години Аlestorm отново в България


Пират метъл: След 11 години Аlestorm отново в България

2820

Фестивалът Midalidare Rock In The Wine Valley продължава да допълва силния списък с банди за изданието си през 2021 година.

Към вече потвърдилите Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, Delain, Lacuna Coil, The Dead Daisies, Freedom Call, Project Renegade и Sabaton се включват и вихрените шотландци Alestorm. Те ще свирят в петък, 16 юли,точно преди хедлайнърите Running Wild на един своеобразен "пиратски" ден.

"Това ще е като сбъдната мечта за всички фенове на "пиратския метъл", като вече нямаме търпение да дойде време и да вземем на абордаж сцената с Running Wild. Подготвяме се за срещата с българските ни фенове, които ги очаква едно наистина незабравимо изживяване в Могилово", споделя харизматичният лидер на бандата Christopher Bowes, който е движещата сила и в Gloryhammer.

Последният - шести, студиен албум на Alestorm "Curse Оf Тhe Crystal Coconut" беше издаден в края на май тази година и бързо се превърна в един от най-харесваните от феновете на групата. Бандата стартира през 2004-а под името Battleheart, но през 2007-а подписва договор за първия си албум с Napalm Records и сменя името си на Alestorm. Дебютът ѝ излиза през 2008 година, като до момента съставът има в дискографията си 6 студийни записа.

Билетите, закупени за изданието през 2020 година, ще важат за 2021 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание догодина са в продажба чрез мрежата на Eventim.

Организаторите напомнят, че цените на пропуските остават непроменени до обявяване на пълния списък с банди за фестивала.

Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнър Sabaton – 60.00 лв.
Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнър Running Wild – 60.00 лв
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнър Within Temptation – 60.00 лв
Еднодневен билет за 18 юли с хедлайнър Judas Priest – 80.00 лв
Тридневен билет (петък-неделя) – 120.00 лв
Билет за целия фестивал (четиридневен) – 140.00 лв.
Деца до 12 години влизат безплатно.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley: https://midalidarerock.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички