No More Many More представят втория си диск Не и този път на живо


No More Many More представят втория си диск Не и този път на живо

3360

В предизвикателната 2020 година No More Many More са готови с новия си албум "Не и този път", който съдържа 12 авторски песни на български с много директни социални послания и музика, вдъхновена от личния бунт и непримирими емоции на групарите.

"Тези песни са мислите ми в мелодия. Те са бунт срещу мейнстрийм вълната, пропагандираща музика, в която липсва ценностна система и дава усещане като за fast food, срещу институциите и срещу системата, която разделя хората, за да ги контролира по-лесно, срещу посредствеността и липсата на ангажираност", разказва Методи Кръстев (вдясно на снимката), който е автор на всички текстове в албума. Пет от парчетата в него са вече познати на феновете: "Не и този път", "Ако насън вървим", "Хляб и зрелище", "Недоразказана" и "Исках ли да бъда някой". До края на годината предстои да излезе с официално видео и "Бил съм там".

Донкихотовците на българския алтернативен рок ще представят втория си в клуб Joy Station в пълната му цялост - 12 песни с текст и музика, право от сърцето на 21 ноември. За специален диджейски сет е поканен Краси Москов. Стартът на събитието е в 19.00 ч., а поради наложените противоепидемиологични мерки и рестрикции, клубът ще работи с ограничен капацитет места, който да позволи на публиката да се забавлява на здравословно отстояние един от друг. Редуцирането на местата означава и по-малък брой билети. Те ще се продават от сряда на касите във "Фантастико", в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station.

Aлбумът вече може да се купи в дигитален формат в Bandcamp, а дискове и официален мърчандайз на бандата ще се продават на промо концерта в София на 21 ноември и на всички предстоящи клубни участия в страната, които противоепидемиологичната обстановка позволи да се състоят.

За повече информация: официалната Фейсбук страница на No More Many More и в събитието:

"Не и този път" излиза с подкрепата на Националния фонд "Култура", "Мюзикаутор" и Projector Plus.  

Още за групата може да намерите във всички познати музикални и видео платформи.

No More Many More в Spotify

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички