Никсъна от Братя представя дебютния си албум Девет


Никсъна от Братя представя дебютния си албум Девет

4401

Младият актьор и музикант Радослав Владимиров, познат от малкия екран с ролята си на Никсъна от новия сериал на Нова "Братя", ще представи дебютния си авторски албум "Девет" в столичния бар "Номо" този петък, 20 ноември.

Той ще изпълни за първи път някои от парчетата в диска. Никсъна сам пише музиката и текстовете си, свири на акустична китара и пее. Както MySound.bg извести, той беше сред участниците в миналогодишното издание на Sofia Singer Songwriter Fest. Виж част от изявата му ТУК.  

Radoslav Vladimirov X Stefeto (DMS) "Черно и бяло" - ТУК.

Бар "Номо" не е просто арт-бар, нито е просто любимото заведение на звезди от театъра като Деян Донков, Мариус, Куркински, Радина Кърджилова, Рени Врангова и Стефания Колева, които обичат да релаксират в уютната му атмосфера след представление.

"Номо" е най-новата арт-сцена в София, която дава възможност на млади артисти от всички области на изкуството да представят творчеството си напълно безплатно. Така например до края на месеца в бара могат да се види изложбата портрети на младия актьор и фотограф Георги Сиркатов

Всяка неделя се организира неделна киновечер, по време на която се прожектират класически филми. През декември предстои да бъде открита изложба на сценографски ескизи.

Всички събития от културната програма на "Номо" са с вход свободен, съобщават собствениците на арт пространството, актьорите Крис Атанасов, Александър Евгениев и Кирил Недков.

Предвид настоящата ситуация, барът работи само в петък, събота и неделя от 17.00 до 23.30 часа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички