Концертът на Мирей Матийо се отлага за 2021 година


Концертът на Мирей Матийо се отлага за 2021 година

2899

Концертът на грандамата на френския шансон Мирей Матийо в зала 1 на НДК се отлага за 31 октомври 2021 година.

Решението за промяната при провеждането на събитието бе взето от мениджмънта на френската звезда, организаторите от Blueplan и локалния промоутър. Поради безпрецедентната ситуация във Франция и целия свят, както и загрижеността от страна на всички страни, участващи в подготовката и реализирането на концерта, се налага събитието да бъде изместено за следващата година.

Желанието на организаторите е да поднесат едно незабравимо изживяване на всички фенове на Мирей Матийо в пълния му блясък и мащаб. В този момент обаче подготовката е възпрепятствана от невъзможността да се провеждат концерти от международен ранг поради намаляването на капацитета на залите и риска от разпространението на коронавирус (COVID-19). Настоящата ситуация изисква разумни действия и поемане на отговорност към публиката, защото най-важна е безопасността и спокойното провеждане на концерта. Актуалната обстановка в страната и по света представлява реална заплаха за всички, работещи в сферата на събитийната индустрия, обслужваща културни, развлекателни и спортни мероприятия, в това число фестивали, концерти, изложения и много други.

Феновете на френската звезда ще могат да се насладят на изпълненията ѝ от програмата "Моите класики" в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 31 октомври 2021 година, когато се очаква ситуацията с пандемията да се успокои.

Всички билети, закупени до момента, важат без необходимост от презаверяване за новата дата.

За повече информация следете страницата на събитието във Фейсбук, както и новините на www.eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички