All You re Dreaming Of - Liam Gallagher с първа коледна песен


All You re Dreaming Of - Liam Gallagher с първа коледна песен

2506

"След като бурната година е към края си, предстоящият празничен сезон представя нова година и надежда за свежо начало. Важно е да помним, че предизвикателствата, които срещаме днес, ще избледнеят с времето и животът ще се върне към нормалното. Надявам песента да донесе така необходимите любов и надежда" - с тези думи Liam Gallagher анонсира емоционалния си нов сингъл "All You’re Dreaming Of".

"Записът предлага топлина, надежда и чувство за единност. Той е перфектен за това време на годината - отбеляза NME - Песен, с която и Bing Crosby би се гордял".

Чистите приходи от всяко теглене и стрийм на проекта до 31 декември 2020 година са предназначени за благотворителната организация Action For Children.

Думите на Liam удрят директно в сърцето по темата с вихрушка от емоции и елегантна яснота: "What are you dreaming of?/ Is It the kind of love that’ll be there when the world is at its worst?". Замислено пиано, откриващо силата на този текст, придружено от духови инструменти спомагат за интимността на изпълнението.

Песента е продуцирана от Andrew Wyatt, който си е колаборирал с Liam и по двата му оглавяващи класации предишни солови албуми. "All You’re Dreaming Of" беше издадена и на плоча на 18 декември. Тя се появи на черен, 7-инчов бял винил и 12-инчова плоча, съдържаща оригиналното демо на песента.

С над 476 служби в общностите в Обединеното кралство, Action For Children осигурява подкрепа на децата и младите хора. Кризата от коронавирус тази година направи живота по-труден от всякога за уязвимите деца и семейства и екипите на предните линии на благотворителната организация работят неуморно, за да ги подкрепят.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички