Още артисти в афиша на Spice Music Festival 2021


Още артисти в афиша на Spice Music Festival 2021

3226

DJ Bobo (на снимката), Danzel, Real McCoy, DJ Alice, N Trance, U96 и Leeroy Thornhill (екс-Prodigy) се присъединяват към Spice Music Festival през лятото, известиха организаторите.

Както MySound.bg вече писа, тридневното събитие предстои на бургаското пристанище между 6 и 8 август, обещавайки да се нареди сред големите музикални прояви в Европа.

DJ Bobo пристига със забележителното си шоу Kaleidoluna, което за за 27 години успя да достигне до близо 200 000 фенове по целия свят.

Другите имена в афиша са Danzel, Real McCoy, евроденс поп проектът DJ Alice, британската електро-денс поп формация N Trance, германците U96 и Leeroy Thornhill, един от основателите на култовата група Prodigy.

В предстоящото издание участие потвърдиха Maxi Jazz - основател и неповторим глас на култовите Faithless, Stereo MC's, Bomfunk MC`s, "лошото момче" на американския рап Coolio, C-Block, Masterboy, Nana и Vengaboys.

Припомняме и другата значима вест, свързана със Spice Music Festival - повече от 20 години след последния си съвместен концерт, Дони и Момчил отново ще се качат на една сцена - тази в Бургас. Няма човек в България, който да не свързва 90-те с музиката на дуета, така че изявата на музикантите пред ентусиазираната публика на Spice Music Festival е истински подарък за децата на 90-те. Съвместният им гиг е с музикантите от Фондацията под надслов "Фондацията представя Дони и Момчил".

Промо билети за фестивала се продават на цена от 89 лв. за трите дни. След изчерпване на количествата цената ще бъде променена. Тридневен пропуск може да бъде закупен онлайн от EpayGo и в мрежата на EasyPay в цялата страна.

Има и еднодневни пасове по 70 лв. ТУК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички