Турнето на Hooverphonic The Magnificent Tree минава през България


Турнето на Hooverphonic The Magnificent Tree минава през България

2728

Турнето на Hooverphonic The Magnificent Tree ще мине и през България.

Белгийците за завръщат с певицата Гейке Арнарт за концерт в столичната зала "Универсиада" от 21.00 ч. на 9 октомври, анонсиран в официалния им сайт.

Това ще е трето гостуване на формацията у нас, като този път флагманите на трип-хопа пристигат с изпълнителката на смаш хита от 90-те "Mad About You". "Какъв по-добър начин да отпразнуваме 20-годишнината на "Mad About You" от ново турне и неочаквано завръщане на Гейке Арнарт", пише в официалния сайт на състава. От триото обещават по нещо за всеки, микс от стари и нови тракове и изненади в концерт, който не бива да пропускате.

Повече от двайсет години след появата на групата и заявката за характерен саунд, музиката на Hooverphonic звучи актуално и интригуващо. Това е колектив, който не обича да върви по утъпкани пътеки. Формацията изгради свой собствен, уникален и разпознаваем облик.

Продуцентът и композитор Алекс Кариер и китаристът Реймънт Грийтс са гръбнакът на проекта от ден първи на неговото създаване. Много от песните им са част от саундтраци към значими филми и телевизионни продукции, сред които "Открадната красота", "Знам какво направи миналото лято", "Постоянен мрак", "Местопрестъплението", "Антураж", "Никита", "Забравени досиета" и успешната поредица на Netflix "Академия "Чадър".
 
През годините Hooverphonic работят с редица уникални и талантливи вокалисти, но от есента на 2020 година в състава им се завръща емблематичната Гейге Арнарт.

Белгийците продължават с турнетата си в целия свят и да отстояват репутацията на солидна лайв група, представяйки своите хитове "2Wicky", "Eden", "Mad About You", "Anger Never Dies", "Amalfi", "Badaboum" и "Romantic". В сетлиста за предстоящия коцерт, освен големите хитове, са включени песни от третия им албум  "The Magnificent Tree", чиято премиера се състоя през 2000 година. "Mad About You" е неговият пилотен сингъл.

Билети за концерта в София - чрез мрежата на Eventim на цена от 50 лв.

+18

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички