Вижте новия клип на Sevi


Вижте новия клип на Sevi

2415

Група Sevi представи ново видео от предстоящия си четвърти студиен албум.

След дълго затишие в клубния живот, породено от ограниченията заради Covid-19, лека-полека сцената започна да се пробужда. Както MySound.bg вече обяви, на 17 април, събота, музикантите от Sevi изнесоха 90-минутен концерт на сцената на Sofia Live Club за премиерата на новия си сингъл "Dark Knight".

Автентични декори от замъка "Равадиново", където е заснет клипът към песента, бяха специално донесени за шоуто и подсилваха усещането за отминали времена. Две метални рицарски фигури в човешки ръст се издигаха в двата края на подиума. Аудио ефекти и тематични визуализации оформиха шоуто, като водеха публиката през различни емоции и настроения. Концертът беше и дебют за новия китарист на формацията  – Александър Кирилов

За финал бе представено и самото видео, дело на режисьора Георги Спиров и екипа на Dark White-vision. Оператор е Петър Димов. Сценарият е дело на Георги Спиров и Драгомир Димчев. Първи асистент - Никола Копаров; DoP - Драгомир Димчев; осветление - Мартин Киряков; грим - Алис Шопова; костюми - Галя Златева; фотограф (мейкинг) - Виктория Вучева.

В новия клип групата обръща поглед назад през времето, разказвайки приказка за истинската любов, която може да се прероди през вековете и да покорява отново и отново. 

След края на концерта, магията на замъка се пренесе на специално аранжиран за целта фотокът, където всеки гост имаше възможност да се снима с музикантите или пък да закупи интересен тематичен артикул от мърчандайз зоната на Sevi.

Видеото "Dark Knight" вече е достъпно в мрежата и може да бъде видяно на този линк: https://www.youtube.com/watch?v=v05_zYDrsFc

Снимка: Георги Сивилов (8th Colour)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички