Най-новият музикален оупън еър фестивал на София


Най-новият музикален оупън еър фестивал на София

3303

Sofia Live Festival е най-новото попълнение в музикалния календар на столицата.

Фестивалът за градска култура и музика, следващ европейските стандарти, ще се проведе на Колодрума в "Борисовата градина" между 18 и 20 юни.

Във време, в което повече от всякога се нуждаем от позитивни емоции, вълнуващи изживявания, среща с приятели и музика на живо, Sofia Live Festival дава заявка да бъде тази свежа глътка въздух, за която всички сме зажаднели. Амбицията на организаторите е той да се превърне в традиционно и дългоочаквано музикално събитие, носещо истински фестивален дух и предлагащо актуална и разнообразна програма.

Качествена музикална селекция ще звучи и в трите дни на фестивала. На 18 юни ще чуем дебютния албум на Стругаре, песните със силни послания и бързи рими на Жлъч, Григовор и Гена, а Мила Роберт ще представи най-новия си сингъл. На 19 и 20 юни на откритата сцена ще се качат една от най-интересните алтернативни групи у нас - Анимационерите, и базираните в Манчестър Hayes & Y (на снимката). Емблематичните Pista Mashina и Phuture Shock пък се събират ексклузивно за първото издание на Sofia Live Festival след повече от 10 години отсъствие от родната сцена.

Това са само част от имената, с които организаторите открехват вратата на най-новия градски фестивал на открито.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки и със силно намален капацитет. Фестивалът е подкрепен от Министерство на Младежта и спорта и Столична община.

Билети "Ранно пиле" -  в мрежата на Eventim и в партньорските каси на цена от 20 лв. за един ден и 50 лв. за трите дни.

Още - на:

https://www.facebook.com/sofialivefestival

https://www.instagram.com/sofialivefestival

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички