Гласувай за Годишните музикални награди на БГ Радио 2021


Гласувай за Годишните музикални награди на БГ Радио 2021

3397

БГ Радио стартира гласуването за своите традиционни Годишни музикални награди.

На официалния уебсайт на медията – https://www.bgradio.bg/, бе обявен първият етап от надпреварата, в който слушателите избират по пет любимци, които според тях, трябва да получат номинации в следните десет категории: БГ Дебют, БГ Песен, БГ Текст, БГ Изпълнител, БГ Изпълнителка, БГ Група, БГ Дует/Вокална група, БГ Албум, БГ Видеоклип, БГ Комбинация.

Тази година екипът на БГ Радио добавя една изцяло нова категория, която също ще се определя от слушателския вот и това е БГ Комбинация. В нея попадат всички съвместни музикални проекти на артисти, които не се самоопределят като дует, трио или група към момента и са представени през изминалата 2020 година. В тази категория слушателите гласуват за съответната "комбинация", а не за конкретна песен.

Съвместните проекти между артисти от различни музикални жанрове или формации се налагат като световна тенденция от години и за това БГ Радио взе решение да представи тази нова категория в надпреварата за Годишните музикални награди.

БГ Радио – медията, която вече двайсет години традиционно подкрепя и популяризира родната поп и рок музика, е представила над 350 заглавия само в 2020 г. Въпреки обстановката през изминалата годината, българските музиканти не са спирали да творят и да представят нова качествена българска музика.

Сега е моментът да подкрепите своите фаворити и да изберете по пет номинирани във всяка от десетте категории. Както винаги до сега, номинираните и победителите в 10-те категории на Годишните музикални награди на БГ Радио се избират изцяло и единствено чрез слушателcки вот.

Подкрепете своите любими български песни и изпълнители и гласувайте за Годишните музикални награди на БГ Радио ТУК

Церемонията по връчването на музикалните награди ще бъде на 17 юли, събота, в зала "Колодрум" в Пловдив. За поредна година ще бъде връчено специалното отличие "БГ Вдъхновение" на името на Ана Мария Тонкова. То се присъжда за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика. Тази година единствената статуетка, която се определя еднолично от eкипа на медията, ще получат Тоника СВ и Стефан Диомов.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички