Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Мария Илиева стана майка за втори път


Мария Илиева стана майка за втори път

3171

Мария Илиева стана майка за втори път.

Бебето е момиченце и се казва София. Както MySound.bg писа, певицата има и друго дете, което носи името Александър и неотдавна навърши 3 годинки. Той е от връзката ѝ с бившия футболист Георги Михайлов. Двамата се разделиха малко след раждането на момчето, но успяха да запазят добри отношения. Малко преди да роди, тя сподели в интервю, че подготвят Александър за идването на бебето, а той често прегръща корема ѝ и казва "Много те обичам бебе".

Изпълнителката сама се похвали с щастливата новина, като сподели снимки на дъщеря си от родилното. "Добре дошла, прекрасна София! 24.06. * 3500 г * 50 см. I - ва САГБАЛ "Св. София". Огромна благодарност на любимата ми Д-р Марзена Панов и нейния екип за страхотната грижа и отношение! Благодарности и за всички в Родилна зала, неонатолозите, Д-р Мими Шумилина и Д-р Гергана Ковачева! Д-р Даниела Мирчева, благодаря за бързата реакция, компетентност и професионализъм! Със София се чувстваме чудесно и нямаме търпение да посрещнем заедно всички предизвикателства и хубавини, които ни очакват!", написа звездата в Instagram. С раждането на София стана ясно и кой е баща ѝ, тъй като Мария Илиева до момента пазеше в тайна неговата самоличност. Той се казва Александър Междуречки, бизнесмен и син на Петър Междуречки, бивш кмет на София. Наскоро тя каза в интервю, че е безумно щастлива с мъжа до себе си. "Тази любов ми върна усещането, че безусловността е възможна и че най-хубавото не бива да остава като мечта и на заден план. Трябва да вярваш и когато си живял достойно, в някакъв момент ти се случва това".

Мария Илиева зарадва феновете си през април, когато сподели снимка на порасналото си коремче в своя Instagram профил. Изпълнителката написа: "С огромно щастие споделям с вас, 'че с Александър сме в трепетно очакване на бебе! Прекрасно е, че сме заедно в това пътешествие, наситено с любов, отдаденост и смисъл! Поздрав за всички #wonderwomen, които борят демографската криза напук на пандемията! Бъдете здрави и се обичайте!".

Малко след като разбира щастливата новина, че очаква второ дете, Мария изкарва COVID-19. Докато беше бременна тя успя да създаде напълно самостоятелно песента "Любов", която записа в домашното си студио, както и да влезе в образа на младата Йорданка Христова в българския сериал "Порталът". Вокалистката засне видеоклип към "Остани тази нощ", която е част от неговия саундтрак. В сериала 43-годишната певица не само има актьорската задача да се превъплъти в образа на Йорданка Христова през 1979 г., но и изпява песните, изпълнени от главната героиня Жана Янева (Стефания Кочева). "Остани тази нощ" е с въздействащ текст на Дамян Дамянов и музика на Рафи Жамакорцян.

Мелодията получи нов живот близо 40 години по-късно с аранжимента на Петко Манчев и Васил Делиев и в изпълнение на Мария Илиева. "Остани тази нощ" е песента, с която в еп. 5 на "Порталът" героинята на Стефания Кочева се явява на песенния есенен конкурс. Видеото е поверено на екипа на "Мирамар филм" с режисьор Ангел Стефанов. Именно "Мирамар филм" са изпълнителни продуценти на сериала, чийто режисьор е Илиян Джевелеков.

Продуценти на "Остани тази нощ" са лейбълът на Илиева "Стерео стая" и БНТ.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички