Последни билети за Il Volo


Последни билети за Il Volo

2580

Наближава дългоочакваният и много желан от публиката концерт на италианците Il Volo в пловдивския античен театър на 6 юли, вторник.

Пловдивчани и гостите на града ще се насладят на уникалните гласове и чара на Джанлука Джинобле, Иняцио Боскето и Пиеро Бароне. Най-известното класическо италианско трио ще представи грандиозния спектакъл "10 Years". Той отбелязва 10-годишнината от блестящата музикална кариера на трите момчета, които разнасят по света красотата на класическото пеене и италианското белканто. Специални декори, осветление и сценография ще украсят бижуто на ПловдивАнтичния театър – най-подходящото място за това велико изкуство. В спектакъла на тримата млади тенори ще участват и музикантите от Симфоничния оркестър на БНР.

10-годишнината е значим юбилей за Джанлука, Иняцио и Пиеро, които вече не са момчета, но са изнесли над 300 концерта в 210 града по света пред повече от 2-милионна публика. Едва 28-годишни, могат да се похвалят с две номинации за "Грами"и с пет платинени албума. И не само – с тях са пели едни от най-големите изпълнители и имат заклета публика на петте континета. В изминалата година на пандемия, когато всичко замря, тримата италианци не престанаха да се занимават с музика и с проекти, свързани с различни благотворителни каузи.

В началото на юни, след едногодишна пауза, именно Il Volo изнесоха първия най-голям класически концерт в Италия. В емблематичинната "Арена ди Верона" те дадоха на многохилядна публика, стекла се от цялата страна, своя грандиозен трибют на чест на Енио Мориконе с участието на гост-музиканти и под диригентството на неговия син Андреа Мориконе. С този проект, посветен на големия италиански композитор и на киното, предстои да бъде следващото световно турне на тримата италианци. Заради силата на таланта им, уникалното излъчване и безспорен авторитет, Il Volo са канени за участия в едни от най-значимите събития на Италия. На 2 юни, Националния празник на Италия, тъкмо те имаха честта да изпълнят в "Арена ди Верона" химна на страната си. А в навечерието пък на Коледа 2020, на площада пред катедралата "Сан Пиетро" трите момчета изнесоха празничен концерт, "за да стоплят сърцата на своите сънародници", както самите те казват.

Последите билети за концерта Пловдив - в системата на "Ивентим".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички