Inayra с видео към песента си Healing


Inayra с видео към песента си Healing

1977

Inayra (Лина Груева) e нов артист, който наскоро пусна официално видео към песента си "Healing".

Клипът е създаден от екипа на handplayed и режисьора Никола Атанасов. В него чрез мелодия и танц тя ни разказва история за любов, разочарование и себеопознаване.  "Healing" носи съвременно инди поп звучене, напомнящо за артисти като London Grammar, Sasha Sloan и Ellie Goulding. Песента ни повежда през историята на една несподелена любов и цялата гама от емоции, която носи.

"Всички сме на различен етап от духовното си израстване, без значение дали го осъзнаваме или не. Срещаме сродни души, които са просто хора, с които се учим взаимно. Понякога танцуваме заедно за кратко и това лекува нещо вътре в нас. Може да останем заедно или да продължим по пътя си сами, запазвайки светлината от уроците, които сме споделили един с друг", споделя изпълнителката.

Inayra започва да се занимава с музика, когато е на 8 години. По време на гимназиалния си период се влюбва в танца и продължава да се развива в тази посока и до днес. Дълги години живее извън страната - първо в Германия, а по-късно и в Шотландия, където завършва магистратура. По време на пътуванията си и живота извън граница, Inayra осъзнава, че нещото, което я прави истински щастлива, остава музиката. Връща се в България през 2018 година и оттогава започва усилено да пише текстове и да работи върху инструментали. През изминалото лято излезе записът ѝ "Healing".

Последвайте Inayra във Фейсбук.

Снимка: Михаил Мишев

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички