Бургаски вечери с Ицо Хазарта, Вирго и македонците 2Бона


Бургаски вечери с Ицо Хазарта, Вирго и македонците 2Бона

4446

Доброто лято изисква качествено парти.

Е, от лейбъла Facing The Sun се погрижиха за цял паметен уикенд: Бургас и неговите парти хора ще могат да избухнат сериозно на две доста горещи фиести на една от най-приятните открити сцени в града – Летният театър в Морската градина, на 20 и 21 август. Първата вечер ще събере за първи път на едно място топзвездите на родния и братския македонски трап, а на следващия ден зад микрофона и елитното настроение ще застанат класиците на бг хип-хопа.

В петък, 20 август, всички са поканени на Milkiss Summer Trap. Вратите отварят в 19.00 ч., а начало на танците ще даде младата звезда на "Адаманд" Ina Gallardo. Купонът продължава с македонското трап дуо 2Bona, Emil TRF и момчето, което говори трап с морето – самият V:RGO. Специално участие ще вземат балет Нова и DJ MONEYSTAXS, който идва с нов микс за събитието, което ще се проведе с подкрепата на кексчетата Milkiss.

В събота пък, 21 август, на сцената на Летния ще се качат Ицо Хазарта и неговият човек Homelesz, за да превърнат вечерта в незабравимо парти Elit Hip-Hop Classics с мегавкусни изненади от Elit Nuts. Зад пулта ще бъде DJ Cass, ще има и балет.

Билети: на www.articket.eu, на касите в Летния театър, "Часовника" и "Опера".

Всичко най-интересно от концертите може да чуете от медийните партньори на фестивала BTV Radio и N-Joy.

Ицо Хазарта сякаш няма нужда от представяне. Но все пак накратко: възпитаник на Класическата гимназия, поет, рападжия и джентълмен. Легенда за няколко поколения българи както като солов артист, така и като част от Ъпсурт.

Emil TRF, или Емил Руменов Тончев, се ражда във Велики Преслав през 1999 година. След като завършва местната езикова гимназия, се мести във Варна, където учи в Икономическия университет и, опа, живее заедно с V:RGO. Но скоро зарязва образованието си, за да се отдаде единствено и само на музиката. Често работят заедно с V:RGO по съвместни или солови тракове.
 
V:RGO, или Виктор Йорданов, е родом именно от Бургас, където завършва гимназията за чужди езици "Васил Левски", а след това записва да учи "Бизнес икономика" във Варна. Още на бала си мечтае за хип-хоп кариера в Щатите, като за момента се справя доста добре в нашата част на Европа. Някои от най-големите му хитове са "Sosa Maje" (с Дара), "Anaconda" (с TRF), "Space Out" (от новия албум на V:RGO "Дева", издаден през пролетта на 2021 г).

2bona (или Два бона на нашенски) са македонска трап, хип-хоп и ар-ен-би формация. Комбото от Скопие включва продуцента Марио ЙеликКун, който се изявява и зад микрофона, както и Антонио Стояновски-Тонито, който също рапира и е автор на текстове. Двамата издават дебютния си сингъл "Лево десно" през 2015 г., а през 2019 г. и едноименния си първи албум. Следват доста силни колаборации и солови хитачки, а момчетата бързо правят име не само в родината си, а и на Балканите.

Homelesz е първо ъндърграунд гордост на южните квартали и широк център, а след участието си в парчето на Хазарта "Имам човек" за него разбраха и в националните телевизии. Ослушвайте се, носи рап!

Ина Гаярдо, или Христина Григориаду, както е по паспорт, се ражда в Гърция, но на 5 се мести с майка си в България. Израства в Правец, но музикалното образование я води в София. В момента младата звезда на "Адаманд" е студентка по "Бизнес мениджмънт". Преди това Ина се пробва на сцената на X-Factor, въпреки че е предубедена, че успяват само връзкарите. Не стига до големите концерти в музикалното шоу, но успява да привлече вниманието на бъдещите си продуценти, които ѝ показват, че няма невъзможни неща.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички