Спечели новия албум на P.I.F.


Спечели новия албум на P.I.F.

4142

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в продуцентско-издателската компания "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи "P.I.F. 6", последният дългосвирещ студиен албум на така обичаната група. Двама от вас получават уникалната възможност да се сдобият с ОРИГИНАЛНО луксозно издание на диска. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Какво се крие зад абревиатурата на P.I.F.?

Крайният срок е 23.00 часа на 29 август, неделя.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/P.I.F.

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Успех на всички!*

"Много съм ревностен към текстовете. Ако текстът не е мой, не мога да го изпея, както искам. Аз вярвам в следното нещо: преди 25-30 години имаше истинско изкуство, имаше истинска музика и истинска магия около тия, които творят, които правят нещо. Хората, които вярват в това, което им даваха творците, го изживяваха на 100% и бяха вманиачени в това да се научат, да се поучат от това, какво правят именно тези творци", казва Димо Стоянов.

Както MySound.bg вече писа, новите песни бяха представени премиерно на живо в столичния клуб Joy Station на 4 юни. В рамките на събитието публиката чу автентичните мелодии с гласа на Димо, както и историите зад създаването им. Песните са записвани от фронтмена до деня преди да влезе в болница, а след като губи битката с коронавируса, Иван Велков (китара), Христо Михалков (бас) и Мартин Профиров (барабани) решават да ги оставят незавършени с всички прекрасни и малки несъвършенства, оставени от непрежалимия им фронтмен в работния процес. После "Приказката P.I.F." пое на турне, в което гост вокалисти бяха Свилен Ноев, Владимир Ампов - Графа, Прея, Дичо и Ерсин Мустафов. "Продължаваме с това, което винаги сме искали да правим с Димо, с проектите, които имаме много незавършени. Продължава и театралното, съчетано с музикалното, както е било винаги", сподели Иван Велков.

Концерт в памет на Димо Стоянов с гости Ерсин Мустафов, Влади АмповГрафа, Влади Михайлов и Дичо предстои в афиша на "Аполония" в амфитеатъра от 21.00 ч.на 2 септември.

Предишният диск на групата - "P.I.F.5", излезе през 2015 година.

Димо Стоянов и Иван Велков основават формацията под името Resemblence във Варна през 1992 година.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички