Тейлър Суифт се снима в нов филм


Тейлър Суифт се снима в нов филм

2965

Тейлър Суифт трябва да се появи в нов филм на Дейвид О. Ръсел, съобщи "Холивуд Рипортър".

Популярната певица ще участва в следващата продукция на известния режисьор, който засне хитови заглавия като "Наръчник на оптимиста" и "Американска схема". Екипът вече работи по реализацията, а 31-годишната американка е част от звездния състав, утвърден за филма. Все още няма информация относно неговите заглавие и сюжет, но по всяка вероятност ще ни пренесе в годините на Голямата депресия, пише светското издание "Ентъртейнмънт Уикли". Освен Тейлър Суифт, ще участват Робърт де Ниро, Аня Тейлър-Джой, Марго Роби, Зоуи Салдана, Крисчън Бейл, Рами Малек и Крис Рок.

Последната роля на Тейлър в киното беше във филмовата адаптация на хитовия мюзикъл "Котки", за която тя е съавтор на оригиналната песен "Beautiful Ghosts". Суифт беше номинирана заедно с Андрю Лойд Уебър за "Златен глобус" за най-добра оригинална песен. "Щастлива съм, че съм тук, щастлива съм, че съм номинирана, и наистина си прекарах страхотно, работейки по този странен филм", сподели вокалистката тогава. Тя заяви, че е много доволна от своята изява, превъплъщавайки се в котката Бомбалурина. "Наистина прекарах невероятно с котките - каза тя пред британското издание на "Вог" - Мисля, че ми хареса странността, това как се чувствах".

Като голям почитател на маците, Тейлър възприела поканата да е една от героините по призвание. Пояснява: "Имам котки, обсебена съм от тях. Те са истинска радост, с която да споделя живота си. Толкова ги обичам, че когато за мен се появи роля във филм, наречен" Котки", просто си помислих, че трябва да го направя, за да им отдам почит".

Популярната изпълнителка дебютира в киното през 2010 година с романтичната комедия "Денят на влюбените". Предстои да видим как ще се справи с поредното актьорско предизвикателство.

Снимка:Entertainment Weekly

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички