Карл Сентънс от Назарет пак в Пловдив с Intelligent Music Project


Карл Сентънс от Назарет пак в Пловдив с Intelligent Music Project

3305

Българското рок явление през последните две години Intelligent Music Project ще закрие лятното издание на своя The Creation Tour 2021 там, където го стартира – в любимия Пловдив.

Супергрупата на д-р Милен Врабевски начело със своя титулярен фронтмен Рони Ромеро ще забие с още по-силен и качествен звук в Античния театър от 19.30 ч. на 25 септември."Решението да закрием първата част от турнето си в Пловдив съвем не е случайно – в този град имаме изключително вярна публика и искаме да ѝ подарим още едно незабравимо преживяване. Вярваме, че  страхотната атмосфера на Античния театър ще направи шоуто още по-специално!", сподели създателят, продуцент и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

Организаторите са приготвили и още една изненада за феновете в Пловдив – на сцената заедно с Intelligent Music Project и Рони Ромеро ще се завърне и Карл Сентънс. Както MySound.bg писа, вокалистът на Назарет беше част от звездния състав на групата и по време на първата част на The Creation Tour 2021 в края на май.

"Заедно с Intelligent Music Project се сработихме страхотно, обожавам начина, по който звучат песните, и се чувствам страхотно на една сцена с групата. Преди 3-4 години свирихме с Назарет в Античния театър. Спомням си го много добре – страхотно място! На 25 септември очаквайте едно много добро рок шоу и не се страхувайте – екипът се е погрижил за безопасността на всички и всички противоепидемични мерки ще бъдат строго спазени!", разказа Карл седмица преди последното шоу на групата за сезона в най-стария град в Европа.

Intelligent Music Project в състав Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Лина Никол, Димитър Сираков, Иво Стефанов, Самуел Ефтимов, Рони Ромеро и Карл Сентънс подготвят и специален момент за публиката по време на шоуто – песен в памет на първия вокалист на супергрупата на д-р Врабевски Джон Лоутън.

Концертът се осъществява с подкрепата на общински институт "Старинен Пловдив", "Каменица", верига ресторанти "Хепи" и мол "Марково тепе".

Билети може да закупите от мрежата на Eventim – https://bit.ly/3dSibEB, както и в Grabo.bg https://bit.ly/3wQXkIi

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички