Концертът на Hooverphonic се отлага за пролетта на 2022 година


Концертът на Hooverphonic се отлага за пролетта на 2022 година

3379

Концертът на Hooverphonic, обявен в столичната зала "Универсиада" за 9 октомври, се отлага за пролетта на 2022 година.

Белгийската трип-хоп формация отложи цялото си eвропейското си турне, планирано за септември-октомври. Причината е усложнената пандемична обстановка в Европа и различните Ковид - регулации в страните, през които трябваше да премине обиколката.

Организаторите на концерта в София Real Sound Rental и мениджмънтът на Hooverphonic вече са препотвърдили ангажимента на бандата за концерт в България. Очакванията са той да се състои през март или април 2022 година. Точната дата ще бъде обявена при първа възможност.

Билетите, закупени за обявения на 9 октомври концерт, ще важат без презаверка за новата дата. Възможна е опция за връщане на билети от мястото на закупуване до 31 октомври 2021 година.

Формацията се завърна на върха на класациите в родината си със своя нов албум "Hidden Stories", записан с вокалите на Гейке Арнарт. Той зае първото място в белгийския чарт за албуми още в първата седмица след премиерата си на 7 май. Пилотният сингъл "The Wrong Place" е стриймван над 10 милиона пъти в дигиталните платформи.

Неизчерпаемият творчески заряд на продуцента и композитор Алекс Кариер и китариста Реймънт Грийтс стоят зад успехите на Hooverphonic вече 25 години. Уникалното и разпознаваемо звучене на групата ѝ печели стотици хиляди фенове в цял свят. "Hidden Stories" е поредното доказателство за това.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички