Спечели книгата Total F*king Godhead


Спечели книгата Total F*king Godhead

4299

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е на Петър Хераков - писател, журналист и отявлен меломан, на когото дължим появата на "Всички обичат Сиатъл" ("Everybody Loves Our Town"), а и на "Total F*king Godhead: The Biography Of Chris Cornell" (изд. "Симолини"). Eдин от вас получава уникалния шанс да се сдобие с единствената биография на Крис Корнел - незабравим глас на цяло поколение, който продължава да вдъхновява и след своята трагична смърт. Името на късметлията ще бъде изтеглено на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Член на коя супергрупа е Крис Корнел след Саундгардън?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Chris Cornell

Очакваме до 18.00 ч. на 18 октомври, понеделник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

"Total F*cking Godhead" на Корбин Рийф е за Корнел след трагичната му смърт преди 4 години. Ще преоткриете и един от най-великите вокалисти в рок музиката, и творчеството му.

"Крис Корнел – гласът на една генерация, оживява на страниците на "Total F*cking Godhead". Образът му е проучен впечатляващо детайлно, което превръща книгата в болезнено искрена история за забележителните живот и кариера на Корнел, от която няма откъсване. Това е одухотворената хроника на една пламенна душа. Прочетете я!"
Грег Реноф, автор на "Van Halen Rising"

"Този сърдечен разказ за живота и музиката на Крис Корнел е за всички нас, които все още се опитваме да се справим с трагичната му смърт. Аз също съм написал книга за грънджа и въпреки това научих много от тази отлична биография".
Марк Ярм, автор на "Всички обичат Сиатъл"
 
"От дните му на мизерстващ музикант, яхнал гребена на гръндж сцената в Сиатъл, до превръщането му в световна икона – "Total F*cking Godhead" е подробно описание на житейския път и изобилното творчество на един от най-великите и влиятелни вокалисти на всички времена. Ще преоткриете и човека, и музиката му".
Давид де Сала, автор на "Аlice In Chains: The Untold Story"

Корбин Рийф, който е журналист от Rolling Stone и Billboard, разкри плановете за книгата чрез серия съобщения в Twitter, в които изтъкна своето вълнение от този проект. От оповестеното стана ясно, че е взел дълги интервюта от важни за историята на Корнел фигури, сред които легендарният продуцент Джак Ендино, работил по ранните записи на Саундгардън (Soundgarden), и сиатълския музикален критик Дон Андерсън, автор на първото ревю за тяхната музика през 1986 година.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички