Sabrina Claudio - Christmas Blues


6420

Sabrina Claudio - Christmas Blues

"Намерението ми за създаването на коледен албум и това, че си угаждам с него, беше моят опит да запаля малка светлинка в невероятно тъмната година за толкова много хора, до колкото успея да стигна. Ако мога да донеса щастие, носталгия или спокойствие на някого с този албум, това е всичко, което искам. Също така много харесвам коледното време и коледната музика!" - Sabrina Claudio

Пуерториканско-кубинската изпълнителка Sabrina Claudio приветства сезона с издаването на "Christmas Blues".

Вдъхновен от любовта ѝ към празниците, албумът предлага три празнични класики и пет оригинални песни, които ще повдигнат духа ви и ще ви "завият с одеяло" край камината. Пилотен сингъл е "Warm December". The Weeknd и Alicia Keys гостуват в диска, който е чувствен саундтрак на празничния сезон с топлите серенади на Claudiо.

За Sabrina Claudio:

Sabrina Claudio привлече вниманието и на феновете, на и критиците, с късометражния си дебют "Confidently Lost", който пусна в Soundcloud през 2016 година. За по-малко от шест месеца тя тихомълком събра над 3 милиона слушания. Албумът бе издаден и комерсиално и се изкачи до No. 3 в класацията на iTunes R&B, задминат само от Khalid и The Weeknd. Това бе само началото за певицата и автор на песни, чиито емблематични вокали хипнотизират. Sabrina продължи с колекцията от 12 парчета "About Time". Проектът се изстреля на върха на класациите за ар-ен-би и продължи да затвърждава Claudio като колоритен артист.

Заради новата си музика Sabrina бе представена "Up Next" артист на Apple и направи националния си телевизионен дебют с привлекателно изпълнение в The Late Late Show with James Corden. Публиката видя жарките и красиви изпълнения на живо на Claudio на първото ѝ национално турне като главна подкрепа на 6LACK. Вокалистката бе включена във "Fifty Shades Freed Original Motion Picture Soundtrack" с оригиналната песен "Cross Your Mind". Claudio е записвала с Khalid, BURNS, A$AP Rocky, Wale, Zayn и други.  

През 2018 година Sabrina издаде колекция от осем песни "No Rain, No Flowers" с емблематичните парчета "Numb" и "Messages From Her". При излизането ѝ Rolling Stone похвали проекта като "очарователен, възхитително стабилен" и "успокояващ балсам за всякакви тревоги". В подкрепа на албума изпълнителката обиколи страната с напълно разпродаденото си заглавно турне в Щатите, No Rain, No Flowers Tour. Тя взе участия в големите фестивали Coachella, Lollapalooza, Outside Lands, Life Is Beautiful и други.

Миналата година Sabrina пусна дългосвирещия диск "Truth Is", който е кулминацията в нейното 3-годишно пътуване от независим изпълнител и автор на песни до категоричен хедлайнър.

Sabrina Claudio в Instagram

Траклист


 I Just Melt
 The Christmas Song
 Christmas Blues (with The Weeknd)
 Oh Holy Night
 Winter Time (with Alicia Keys)
 Have Yourself A Merry Little Christmas
 Short Red Silk Lingerie
 Warm December
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички