Mark Ronson - Late Night Feelings


2243

Mark Ronson - Late Night Feelings

Световноизвестният продуцент, диджей и артист Марк Ронсън представи новия си - пети студиен, албум "Late Night Feelings" (RCA Records), който включва колаборации с редица звезди, сред които Miley Cyrus, Lykke Li, Angel Olsen, Yebba, Camila Cabello, King Princess и други.   Със седем награди "Грами", един приз "Оскар" и огромен актив от мегахитове, суперпродуцентът и майстор на "винтидж парти саунда" реши да разкрие меланхоличната страна на творческия си талант в новото издание. Ронсън описва проекта като "колекция от тъжни хитове", в която е дал израз на разпокъсаната си душа след развода му с френската актриса и модел Жозефин дьо ла Бом. Неслучайно гост музикантите в проекта са само жени, чрез които британецът "канализира болката и разочарованието" от раздялата. В интервю пред "Ню Йорк Таймс" той споделя: "Вероятно това ще е първият път, когато хората ще бъдат развълнувани да слушат целия албум вкъщи, а не да чакат конкретно парче на поредното парти". 
Пилотният сингъл от албума е достигналият до No. 1 в денс клуб чарта на "Билборд" - "Nothing Breaks Like А Heart" с участието на Майли Сайръс. Песента е с над 332 милиона стримийнга глобално и има над 100 милиона гледания. 
В подкрепа на "Late Night Feelings" Марк Ронсън организира специална серия от диджейски партита в клубове в Ню Йорк и Лондон под името "Club Heartbreak" ("Клубът на разбитите сърца"). "Late Night Feelings" е и първият албум в индустрията, който излезе едновременно в 5 формата на физически носител: CD, винил, аудиокасета, 8-пистова магнетофонна лента в лимитиран тираж и мини диск. Последните два формата се налични единствено в официалния уебсайт на артиста.
Новият албум на Марк Ронсън идва след триумфа на "Shallow" (от саундтрака на "A Star Is Born"), написана от Ронсън и Лейди Гага. Двамата бяха отличени с награди "Оскар", "Златен глобус" и "Грами" за създаването на песента. Името на Марк Ронсън стои в кредитите на някои от най-значимите поп албуми и записи през последните 15 години в музикалния бранш. Работата му като автор и продуцент в албумите на Ейми Уайнхаус "Back Тo Black" (включително автор на хита "Rehab") и "19" на Адел, го поставят в А отбора на световната музикална индустрия. Соловият му албум "Uptown Special" (2015), силно повлиян от соул и фънк музиката, изстреля пробивния водещ сингъл "Uptown Funk" с участието на Бруно Марс.   Хитът "Uptown Funk", композиран и продуциран от Ронсън, е една от най-успешните поп песни за всички времена с над 3.5 милиарда гледания в YouTube, 14 последователни седмици на No. 1 в "Билборд" и награда "Грами" за най-добър звукозапис на годината. Последните проекти на Марк като автор и продуцент са записи с хип-хоп звездата A$AP Rocky, рок бандата Vampire Weekend, саундтрака към касовия филм "Crazy Rich Asians" (2018 г.) и други.  У нас "Late Night Feelings" се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и е наличен в онлайн магазина www.musicmall.bg на всички налични формати на физически носител – CD, винил и аудиокасета. Албумът е част и от всички дигитални платформи за даунлоуд и стрийминг.

Траклист


1. "Late Night Prelude" 
2. "Late Night Feelings" (feat. Lykke Li) 
3. "Find U Again" (feat. Camila Cabello) 
4. "Piece of Us" (feat. King Princess)
5. "Knock Knock Knock" (feat. YEBBA) 
6. "Don’t Leave Me Lonely" (feat. YEBBA) 
7. "When U Went Away" (feat. YEBBA) 
8. "Truth" (feat. Alicia Keys & The Last Artful, Dodgr) 
9. "Nothing Breaks Like A Heart" (feat. Miley Cyrus) 
10. "True Blue" (feat. Angel Olsen) 
11. "Why Hide" (feat. Diana Gordon) 
12. "2 AM" (feat. Lykke Li) 
13. "Spinning" (feat. Ilsey)

Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички