По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"


По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"

1142

Безкомпромисен, нефилтриран, без маска и без аналог, Corey Taylor идва в София за самостоятелен концерт в "Арена София" на 30 май.

Нетърпеливите фенове на неподражаемия фронтмен изкупиха първите две категории билети, оставащите – са в мрежата на Ticket Station. Българската дата е третата от самостоятелното турне на артиста, чието начало предстои в Истанбул на 26 май и в което България ще може да чуе как звучат на живо песните от последния албум на Тейлър, както и парчета от творчеството на бандите, в които той се подвизава като вокалист – Slipknot и Stone Sour.

Специални гости на концерта в София са добре познатите ни от подгряването им миналата година на Pantera - Black Tooth. Mетъл бандата е основана през 2004 г. в Анкара, Турция, от Туна (вокал), Дениз (бас) и Утку (барабани). Black Tooth се смята за първия и единствен представител на жанра "южняшки метъл" от Турция. Формацията има три албума и е била част от OzzFest и Sonisphere, споделяла е една сцена с Pantera, Lamb Оf God, Rammstein, Metallica, Down и много други.

На сцената в "Борисовата градина" ще се качи и премиум пост-хардкор групата от Дания Siamese. Те съчетават тежки рифове с въздушни мелодични вокали и правят парчета, които остават в ума за дни. Бандата завоюва много сърца по целия свят през последните няколко години.  Siamese не спира да обикаля с турнета неуморно целия свят с артисти като Dead By April, Oceans Ate Alaska, Coheed And Cambria, Dead Letter Circus и много други. В началото на април пуснаха и чисто нов обещаващ сингъл - "Through My Head" feat. Resolve, част от предстоящ албум.

Концертът е организиран от Fest Team и е част от поредицата концерти Sofia Solid.

Събитието във Фейсбук е тук.

Новини за всички предстоящи събития на Fest Team - на: festteam.bg и ticketstation.bg и в социалните мрежи за най-актуална информация.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички