Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас


Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас

878

Eufobia (на снимката) и Zima ще забият преди Wolfheart на първия хедлайнърски концерт на финландците у нас, известиха от BGTSC, организиращи събитието.

Както MySound.bg вече съобщи, турнето на Кралете на Севера в подкрепа на последния им албум "King Of The North" ще мине през столичния клуб Mixtape 5 на 9 май.

Eufobia е добре позната екстремна банда от София. Името на групата е с древногръцки произход и буквално означава "страх от доброто". Имат 3 дългосвирещи албума и стотици концерти и участия не само у нас. През 2018 година Eufobia печели конкурса W:O:A Metal Battle Bulgaria, което дава възможност на бандата да представи родната сцена на най-важния метъл фестивал в света  - Wacken Open Air. Момчетата свирят мелодичен дет-траш метъл, а членове на групата са Ники Боджаков (китара и вокал), Stone Angel (китара), Алекс Иванов (бас) и Борис Иванов (барабани).

Zima е мелодична дет метъл група, която съчетава сурови мъжки вокали с чисти нежни женски вокали. Идеята за Zima се ражда в дългите дни на изолация по време на ковид пандемията и първоначално е замислена като краткосрочен проект. През 2023 година създателят на проекта Ники Велев (китара и вокали) заедно с Рони (женски вокали) решават да развият проекта и събират група, канейки музиканти от някои от най-познатите родни ъндърграунд банди. И така, формацията, която очакваме да видим, е в състав: Вероника Велева (Балканджи) – женски вокали, Николай Велев (Maltworm) – китара и вокал, Ангел Христов (Historian) – китара, Тодор Язовалийски (Uninie) – бас и Илиян Велев (екс-Demenzia) – барабани.

Съставът има няколко записани песни, а в момента работи по дебютния си албум, част от който ще прозвучи на 9 май.

Не пропускайте първия самостоятелен концерт на Wolfheart, Eufobia и Zima, които ще превърнат вечерта в празник за феновете на мелодичния дет метъл, приканиха организаторите. 

Билетите се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg. С наближаването на събитието цената на пропуските ще расте. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, тя може да бъде сканирана директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:

До 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация. Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно. Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

BGTSC е член на сдружението "Сцена Музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.

Популярни песни на Еufobia: https://www.youtube.com/@Eufobia

Песни на Zima: https://www.youtube.com/@zima6660/playlists

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички